Sandgaarden og haven

Hvad laver man ellers på landet…..?

Hvad laver man ellers på landet.....?
her harves

Hvad laver man ellers på landet…..? Puha, der er nok at gå i gang med. Vi har hele tiden planer for hvad vi skal lave både ude og inde og det er bare så skønt at have en masse at tage sig til.

Der skal jo harves gårdsplads jævnligt og min flittige kæreste, som jo elsker sin højtryksrenser har sørget for, at alt bare er så flot og rent over hele matriklen. Selv vildmarkskarret og saunaen har fået en afvaskning og er nu næsten klar til brug. Så bliver der savet brænde og båret ind i brændekurven, så vi altid har fine forsyninger at putte i ovnen…

Indendøre er jeg så småt gået i gang med planlægningen af køkkenhaven, som mest bliver i højbede, og til det brug fik jeg en bl.a. skøn værtindegave forleden om lige præcist Krukker og Højbede skrevet af Karina Demuth – dejlig læsning:-)

Så har jeg fået fat i strikketøjet igen-igen, det blå-lilla i kurven på kontor-billedet, og denne gang lader det sørme til at jeg holder fast og nok ender med at blive færdig med min havetrøje:-)

Ellers render jeg rundt og tager billeder og hjælper Rene, når han mangler et par hænder til et eller andet – og så laver jeg mad og alt det andet huslige, som jeg holder så meget af at beskæftige mig med.

Jo, jo, her er ingen som slænger sig på sofaen, medmindre vi beslutter at vi ikke vil lave noget som helst en dag – og det kan vi så ikke engang overholde, for der skal jo fodres både høns og hund, ikke, og når man nu alligevel er derude, kan man da ligeså godt lige fjerne et par grene eller rydde lidt op i garagen eller……?

vi skal snart prøve…
Hvad laver man ellers på landet.....?
det blå-lilla skrider frem
Hvad laver man ellers på landet.....?
vi venter med hynderne;-)
Hvad laver man ellers på landet.....?
krukke og højbede
Hvad laver man ellers på landet.....?
fra haven
Hvad laver man ellers på landet.....?
vores HJEM

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.