Livsstil

Strikkerier – den bedste afstresning i verden…

Strikkerier
Lækker sort poncho

Strikkerier – den bedste afstresning i verden…

Jeg kan mærke, at jeg trænger til at få gang i noget strikkeri igen, men ved ikke hvad jeg skal gå i gang med, så jeg har lige pinnet et par superfine strik, som alle ser dejligt varme ud og jeg er vild med hver især og kunne godt tænke mig at du måske gad give mig en lille kommentar på, hvilken en du synes er finest og som jeg skal give mig i kast med?

Når man strikker, sidder man jo som bekendt stille og kan ikke lave så meget andet end måske se TV og lytte til musik og så ellers nyde roen og freden omkring mig og se arbejdet vokse mellem fingrene på mig, skøn fornemmelse, som jeg hurtigt bliver lidt afhængig af, når jeg først kommer i gang. Jeg kan faktisk nogle gange slet ikke lægge arbejdet fra mig, før jeg er færdig og kan godt strikke mens jeg laver mad, selvom det ikke er det mest afslappende, men når man nu er hooked, så er alt tilladt ikke?

Strikkerier
Ser mega lækker ud, ik?
Strikkerier
Passer perfekt til min nye hat…
Strikkerier
Lækre farver

Er de ikke bare fine allesammen – tror jeg strikker dem alle – og i flere farver, ikke? 🙂

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

4 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.