Livsstil

Strikkerier – den bedste afstresning i verden…

Strikkerier
Lækker sort poncho

Strikkerier – den bedste afstresning i verden…

Jeg kan mærke, at jeg trænger til at få gang i noget strikkeri igen, men ved ikke hvad jeg skal gå i gang med, så jeg har lige pinnet et par superfine strik, som alle ser dejligt varme ud og jeg er vild med hver især og kunne godt tænke mig at du måske gad give mig en lille kommentar på, hvilken en du synes er finest og som jeg skal give mig i kast med?

Når man strikker, sidder man jo som bekendt stille og kan ikke lave så meget andet end måske se TV og lytte til musik og så ellers nyde roen og freden omkring mig og se arbejdet vokse mellem fingrene på mig, skøn fornemmelse, som jeg hurtigt bliver lidt afhængig af, når jeg først kommer i gang. Jeg kan faktisk nogle gange slet ikke lægge arbejdet fra mig, før jeg er færdig og kan godt strikke mens jeg laver mad, selvom det ikke er det mest afslappende, men når man nu er hooked, så er alt tilladt ikke?

Strikkerier
Ser mega lækker ud, ik?
Strikkerier
Passer perfekt til min nye hat…
Strikkerier
Lækre farver

Er de ikke bare fine allesammen – tror jeg strikker dem alle – og i flere farver, ikke? 🙂

4 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.