Sandgaarden

Når det sner på landet…

Når det sner på landet...
fine fnug

Når det sner på landet…er det bare så meget smukkere end andre steder og især da sådan som sneen faldt forleden eftermiddag lige her hos os. Det blev til fine fotos som jeg ikke kan lade være ed at dele med jer, selvom jeg godt ved at det sneede alle andre steder også. Jeg bliver bare så begejstret når jeg kigger ud og kan nyde så smuk en udsigt og så skal der knipses, skal der;-)

Det eneste minus der er ved at bo på landet om vinteren, er at det sørme kan være noget af en riski affære at skulle frem og til bage til storbyen i bil. Kæft, hvor kan der blive glat på de hersens små veje og temperaturen dropper 3-4 grader bare ved at køre 7 kilometer! Vildt, men vi bor så også ‘nede’ i terrænet og det skulle efter sigende være forklaringen på at her er så pokkers koldt.

Nå, men vi klager sådan set ikke, for det handler jo kun om brænde nok i pejsen og den rigtige påklædning, ikke?

Ha’ en aldeles pragtfuld dag!

Når det sner på landet...
idyllisk
mon det fortsætter…. brændeskuret bag træet
Når det sner på landet...
wauwwww
Når det sner på landet...
nu skal jeg nok stoppe…

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.