Livsstil

Det er IKKE kvindernes egen skyld….

Det er IKKE kvindernes egen skyld....

Det er IKKE kvindernes egen skyld….

Uhhh, jeg bliver så trist her gang jeg læser eller hører om kvinder som har været udsat for vold i parforholdet uanset om det er fysisk eller psykisk vold. Det værste er faktisk, når det skinner igennem at rigtig mange mennesker har den der ligegyldige holdning, at det “sgu nok er hendes egen skyld”, fordi hun er så dårlig til at sætte grænser, eller hun er jo også så hysterisk og opfarende eller også må hun da som et minimum være masochist eller have manglende selvværd, dårlige opvækstvilkår eller en psykiatrisk overbygning/diagnose….eller hvorfor G I K hun ikke bare for længe siden?

Men det er det altså I K K E – deres egen skyld – det er aldrig noget menneskes egen skyld, at de bliver udsat for vold og mishandling hvad enten der er af den ene eller den anden karakter.

Derfor blev jeg faktisk så glad, da jeg læste denne artikel som er skrevet af en yderst kompetent dame, nemlig Lisa Holmfjord, direktør for Dansk Kvindesamfunds Krisecentre – kanon artikel som er et svar på Udenrigsministeriets “Undersøgelse af indbyrdes vold”, som lige frisk nok konkluderer at mænd og kvinder er lige gode om volden i parforholdet.

Jeg tillader mig så her at sætte lighedstegn mellem fysisk og psykisk vold. Forskellen er vel blot den, at når man er udsat for fysisk vold, så har man de blå mærker udenpå, mens psykisk vold efterlader de blå mærker usynlige for alle andre en den ramte – og jeg V E D hvad vi taler om her!

L Æ S  A R T I K L E N!!

At hun er lodret uenig i undersøgelsens resultat er en ting, men at hun også har et par rigtig gode vinkler på, hvad det egentligt er der sker, når kvinder udsættes for psykopatiske/narcissistiske mænd er en anden rigtig god ting, for hun har vildt mange års erfaring i at arbejde med og for disse kvinder og ser og hører historierne fra “hestens egen mule” – so to speak.

I artiklen får hun faktisk forklaret, så enhver kan forstår det, hvad der lige sker for kvinderne, når de tillader at et andet menneske i årevis at have kontrol over deres liv, tilsyneladende uden at tage for sig. Hun får sat en streg under, at undersøgelsens resultat om at kvinder slår lige så meget som mæd, har sin bund i at kvinder jo selvfølgelig forsvarer sig selv i en given situation – det er ethvert menneskes naturlige reaktion – og derfor kommer det via undersøgelsen til at se ud som om kvinder slår lige så meget om mænd…

Jeg håber, at rigtigt mange vil dele indlægget og artiklen, for det er på tide at vi får ændret de fleste menneskers syn på voldsramt kvinder♥

Det er IKKE kvindernes egen skyld....
hjerte

instagram-feed]

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.