Livsstil

Indretning hele søndagen…det var SÅ hyggeligt!

IMG_3301
Indretning med bogstaver
IMG_3305
Indretning i bogkasser
IMG_3314
Indretning med julepynt

Indretning hele søndagen…det var SÅ hyggeligt!

Jeg har i et stykke tid gået og overvejet, hvordan jeg skulle indrette lejligheden, sådan at fusionen af vores fælles indbo bliver smukkest mulig. Nu hvor Kaptajnen aka. El Hefe er bortrejst på forretningsrejse, havde jeg så en hel weekend til projektet. 

Allerførst gik jeg i kælderen og sorterede i alle de ting, som var i kasserne dernede. Fik valgt noget ud som jeg kunne bruge og som efter min mening indgår fint med det, som var her i forvejen. Så skulle det hele bæres op på henholdsvis 1. og 2. sal – hold nu op, et knoklearbejde og jeg var helt smadret i kroppen til sidst af at løbe op og ned af alle trapperne.

Derefter tog jeg bare alt ned af hylder og ud af skabe og så gik jeg ellers i gang og forsøgte at finde min kreative åre frem…Det gik faktisk rigtigt fint, da jeg først var kommet i gang og først i aften klokken 22.30 var jeg færdig og ret tilfreds med resultatet. Nu mangler jeg kun lige at købe lidt planter til at putte indimellem og give det sidste finish.

Jeg tog lige et par fotos her i formiddag, så du kan få et lille kig på noget af det jeg har begået – senere på dagen tager jeg flere billeder og så skal du nok lige få dem at se også. P.S. Læg mærke til at der NÆSTEN ikke er julepynt fremme;-) Vi skal jo ikke være hjemme i julen, så vi blev enige om at det er lidt fjollet at pynte op, for vi når slet ikke at nyde det, meeeenn helt lade være kunne jeg jo ikke, som du også kan se på nogle af billederne.

Nu smutter jeg lige hen til Blomstertorvet, som er mit foretrukne sted her i byen at shoppe det skønne, grønne tilbehør.

IMG_3302
Indretning – Monsterkaktus!
IMG_3307
Indretning – bogkasse
IMG_3315
Indretning – mosaikvase

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.