Livsstil,  Rejser

PINOCCHIO i Nerja

IMG_3162
Et skønt maleri lige indenfor døren!

Pinocchio!

Åhhh, den søde lille fyr, som alle store som små husker fra juledagenes tegnefilm, ikke? Han har lagt navn til mangt og meget igennem tiden og tænk dig, sidste gang vi var i Nerja fandt i den mest vidunderlige restaurant, som hedder Pinocchio! Vi fandt den helt tilfældigt, men jeg kan se på Tripadvisor, at den får fine bedømmelser af alle gæster, hvilket den virkelig også har fortjent.

IMG_3178
Et vue ind over restauranten
IMG_3177
Pinocchio
IMG_3171
Min ynglings-PINOCCHIO
IMG_3174
Ham PINOCCHIO – Han er allevegne…

Ud over dejligt mad og romantisk hygge og ifølge kaptajnen den bedste pizza han nogensinde har smagt, så er restauranten fyldt med Pinocchioer i alle afskygninger – de hænger, står og sidder simpelthen alle vegne og det er SÅ hyggeligt. Vi havde et par dejlige timer og var efter god mad og vin klar til at genindtage Nerja by Night. 

I syden er er jo længe åbent hver aften sådan til henad 21-tiden, så man kan altid nå at få shoppet lidt efter maden, hvilket vi også gjorde den aften…

Jeg fik blandt andet denne Desigual kjole og et par überlækre støvler med frynser:-)

 

 

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.