Livsstil

Om at hygge-hade sin mand…

Om at hygge-hade sin mand… Det er simpelthen noget, som ligger mig meget på sinde, det jeg kommer til at skrive om i dag.

Hvad er hygge-hade?

Hygge-hade – aner ikke hvor jeg har udtrykket fra, men det er sgu meget rammende for den der underlige sport, som mange kvinder dyrker.

I ved, det der med at vi sidder nogle kvinder (kun kvinder) sammen og hygger og taler om småt og stort. Så lige så stille er der en, som begynder at beklage sig over sin mand/kæreste/partner…bare sådan noget helt banalt, som at han aldrig slår toiletsædet ned efter brug eller ikke lægger sit tøj til vask. Noget i den dur. Noget som ALLE mænd, IKKE gør.

Men så tager det fart lige pludselig. I løbt af få minutter sidder stort set samtlige kvinder og deler ud til hinanden af manden/kæresten/partnerens små underligheder og øvrige fejl og mangler…

WTF?!! Det koncept kommer jeg aldrig rigtig til at forstå. Det er sgu da illoyalitet så det basker. Hvorfår er hun /de ikke gået sin vej for længst, hvis han er så træls?? Eller er det bare et udtrk for at kvinder i forsamlinger lader munden løbe og prøver at overgå hinanden med mandens fejl og mangler?

Det bliver ikke på min vagt

Jeg gider ikke være en del af sådan noget. Hver gang det sker, trækker jeg mig lige så stille og klapper i som en østers.

Det er simpelthen for tarveligt overfor det menneske jeg har valgt som min livsledsager, sådan at dolke ham i ryggen i andre menneskers påhør.

Nej, lad os da hylde vores mænd i stedet for. Vær da stolt af din mand i stedet for. Der er jo helt sikkert flere grunde til at du forelskede dig i ham, så finde lige dem frem i stedet for. Fokuser på det gode og dejlige ved ham.

Nogen siger, at det du først elsker ved din mand, er det du kommer til at hade ved ham siden hen….Hmmmm….ved jeg nu ikke rigtig om jeg er enig i. Men hvis det passer, så bær da over med de små underligheder og fejl og mangler og elsk ham i stedet for.

Han har brug for det! Vi har alle brug for det – ikke for bebrejdelser og negativ karma.

Det var sådan set bare det! Rigtig dejlig weekend til jer alle:-)

One Comment

  • Elsebeth

    Helt enig! Desværre sker en slags alt for ofte. Jeg har kun oplevet, at de kvinder udleverer deres mænd i selskab, hvor mændene også er til stede. Føj, siger jeg bare – de fortjener at sove på måtten udenfor om natten … Kan man ikke sige noget pænt, skal man holde sin dertil indrettede.

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.