Livsstil

GIVE AWAY!! – For fuld power !

reklame SERO

GIVE AWAY

GIVE AWAY!! – For fuld power ! Jeg har altid ønsket mig, aldrig at løbe tør for strøm på telefon og iPad og nu er det blevet muligt!

Altså, fuld power på telefonen og iPad’sene uanset, hvor jeg befinder mig? Jatak!

Havde jo godt set de der små ‘sten’-agtige tingester, som lå på bordene hjemme hos min datter. I deres hus er der to børn med hver sin iPad og to voksne med samme udstyr samt to telefoner.

Det hele skal jo have strøm og SÅ mange stikkontakter er der normalt ikke lige på samme sted, vel?

Power Banks

Så er det lige, at de der sten-tingster kommer ind i billedet….Power Banks!

Ja, jeg er sikkert bare lidt bagud i forhold til alle andre, men jeg har først for helt nyligt opdaget, præcist hvad de kan, de der ‘sten’. Men nu er jeg til gengæld så heldig, at have fået et styk Power Bank PLUS 1 styk, som jeg kan forære til en af mine heldige læsere og jeg garantere, at vi aldrig mere løber tør for strøm på vores udstyr.

Det aller fedeste ved power banks er jo for os, som rejser en hel del, at vi f.eks. kan have dem med i kabinen på flyet og så være sikker på at vores kabaler ikke slukkes ned midt på flyveturen pga. manglende strøm på iPad eller telefon. Det bliver SÅ fedt – tænk hvis jeg endelig skulle lykkedes med at få en kabale til at gå op!

PIXOJET og SERO

Min Power Banks har jeg fra SERO, som forhandles hos Pixojet.dk og hvis du er hurtig og bruger rabatkoden MOR20, så får du 20% på hele SERO-serien resten af denne måned.

Så hvad venter du på? Smut over på Pixojet’s hjemmeside og shop amok, ik’?

17 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.