Livsstil

Flere lækkerier fra Pixojet

Pixojet

Flere lækkerier fra Pixojet til hele huset er der her på bloggen i dag. Der er hele 30% på nogle af tingene hos Pixojet i de næste 14 dage ved brug af rabatkoden, som I finer længere nede i indlægget.

Pixojet er en webshop, som har de fineste ting og sager og så er det også der, at to af mine døte arbejder til dagligt. Nøøøjj, hvis jeg arbejdede sådan et sted! Så købte jeg mig fattig i lækkerier til både huset og mig selv;-)

Power Bank

Det er jo hos Pixojet, jeg køber Power Banks fra SERO og hvis I vil, er der 30% på alle produkter i serien de næste 14 dage. SERO laver også fede Bluetooth højttalere og headphones og andre super praktiske ting og sager, som man ikke kan undvære.

Rabatkode

I skal bare bruge rabatkoden: MOR30 når I shopper SERO produkter – (hvorfor mon den hedder MOR??;-)

Meraki

Et andet af mine favoritmærker, som heldigvis også forhandles hos Pixojet, er Meraki. Merki laver bare de lækreste produkter til badet, køkkenet og dig selv!

Produkterne består blandt andet af forskellig kropspleje produkter, såsom sæber og cremer samt lækre olier og scrubs. Bare lige, hvis I ikke kender mærket endnu!

Foruden skøn kropspleje fremstiller Meraki smukt og praktisk badeværelsestilbehør, som smukke og hyggelige duftlys samt lækkerier ti dig selv. Der er bl.a. face mist, ansigtscreme, serum, ansigtsrens og meget, meget mere.

Alle Meraki produkter er uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, hvis man går op i det. Det gør jeg lidt og jeg føler at når jeg bruger Merkai prodikterne, så føles det ekstrs rent og mildt.

Som et ekstra-ekstra plus ved serien, er Merakis emballage er fremstillet af materialer, som er 100 % genanvendelige og derfor i meget miljøvenlige.

Min fine nye bakke

Nå, men det seneste jeg har købt fra Meraki er en superfin marmor bakke til badeværelset. Jeg har lavet en fin lille opstilling på bordet med de ting, jeg bruger ofte og det ser bare så lækkert ud.

MEN, smut selv ind hos Pixojet og køb lækkerier og husk en power bank fra SERO med 30% rabat eller nogle af de andre fede gadgets fra SERO:-)

SERO powerbank

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.