Afrika - mit eventyr

Modebutikker i Botswana – de kan godt…

Modebutikker i Botswana - de kan godt...
S T U T T A F O R D S

Modebutikker i Botswana – de kan godt…Får lige lyst til at fortælle om mode i Botswana og hvordan den præsenteres i butikkerne. Det er faktisk næsten ligesom er i Europa:-)

Da jeg kom derned første gang, var det for at grundlægge en virksomhed og al tiden gik med besøg hos advokater og revisorer og immigrationsmyndighederne osv….
Der var ikke tid til at shoppe, så jeg vidste faktisk ikke hvad man kunne købe dernede. Derfor var jeg også velforsynet udi sommertøj og sko, flip flops og alt hvad man ellers kunne tænke sig at få brug for. Jeg havde sikret mig rigtigt godt, for der skulle gå næsten et halvt år inden jeg skulle til Danmark på besøg første gang og kunne få suppleret op på mangelvarer:-)

Derfor blev jeg både overrasket og også imponeret over, at de faktisk har noget som kommer tæt på vores Magasin og Salling og andre store kædebutikker, nemlig Stuttafords.

Her kan man købe alt indenfor tøj, sko, parfumevarer, tasker osv….Alt importeret fra eller gennem Sydafrika – og det hele er præsenteret meget flot.

Modebutikker i Botswana - de kan godt...
B E D S T E K L I P K L A P S
Modebutikker i Botswana - de kan godt...
D E H A R S A G E R N E
Modebutikker i Botswana - de kan godt...
F A R V E R I G T O G F E S T L I G T

De er præcis lige så meget mærke-dyr, som vi er heroppe i vores del af verden og går virkeligt meget op i at tøjet skal hedde noget, som man kan se i TV eller på Internettet, så derfor er de utroligt stolte over at kunne forhandle bl.a. Guess, Pringle og alle de kendte parfumemærker, som f.eks. Bulgari og de som overhovedet kan få råd til det, har købt mindst E N ting med et enormt tydeligt ‘skilt’ på, som flashes tidligt og sent – sådan på den lidt barnlige måde, I ved – ret sjovt at se:-)

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.