Livsstil

Hvad februar skal bruges til…

Hvad februar skal bruges til...
der skal fejres

Hvad februar skal bruges til… Der skal fejres, skal der!

Jo da, vi har stadig nogle dejlige dage i vente her på bjerget og når vi kommer hjem, er måneden allerede 1/3 gået. Ret dejligt at februar i år kun har 28 dage, for så når vi hurtigt frem til foråret, som jo starter 1. marts;-)

Vi skal både nå at fejre et par fødselarer i denne måned og så skal der være barnedåb! Lille smukke Leonora Elvira skal officielt have sit navn og det glæder jeg mig rigtigt meget til at være med til at festliggøre for den nye familie. Jeg er helt sikker på at der bliver skruet op for det lyserøde pynt til den helt store medalje – jeg glæder mig helt vildt!

Så skal vi sandelig også have besøg af naboer her fra bjerget, hjemme på Sandgaarden. Det bliver rigtigt hyggeligt at ses i nogle helt anderledes omgivelser end vi normalt mødes i.

Der ud over har vi temmelig mange møder som skal afvikles i denne måned, men det er jo bare skønt at der er gang i butikken;-)

Hvad ellers..? Nå jo, vi pønser faktisk på at flyve herned meget snart igen, for der bliver nok en ret lang forårspause i rejseret, når vi skal i gang i haven derhjemme.

Hvad skal du bruge din februar måned til i år?

Hvad februar skal bruges til...
tid til dåb

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.