Sandgaarden

Forårsfornemmelser og havetanker

Forårsfornemmelser og havetanker
sommer 2017

Forårsfornemmelser og havetanker får jeg mens jeg går rundt her på bjerget tæt på himlen under Malaga’s sol (eller skyer;-)). Jeg glæder mig helt vildt til man kan begynde at gøre forårs klart i haven og som jeg tidligere har skrevet om lige her, så planlægger jeg vores køkkenhave og det er ret spændende, for det eneste jeg kan se hvad er dernede bag hønsegården, er jordbærrene. Derfor tænker jeg også at gå ud fra, at alt skal væk og nyt sås/plantes/sættes eller hvad det nu hedder.

Hmmm, hvad skal der ellers ske i haven om snart? Jo, altså bortset fra en masse græsplæne, som robotten klarer, så er der surbunds bede med diverse planter, så det er jo nemt nok og her tænker jeg bare at friske op med en god gang gødning, noget nyt barkflis og så få kantet plænen af og så skulle den være i vinkel. Så skal der selvfølgelig beskæres træer og jeg tænker faktisk at nogle af træerne i hønsehuset skal væk, da de tager meget plads og har bredt sig meget og vælter næsten hegnet nogle steder…

Så skal der fyldes perlegrus på og i forhaven vil jeg gerne lige have plantet lidt flere buketroser langs huset, for det ser fint ud med de rosa blomster mod den hvide husmur. Det var så det, supernem have faktisk og den passer nok næsten sig selv (håber jeg;-)).

Jeg ved godt at der skal klippes hække et par gange hen over sommeren og at køkkenhaven kræver rimeligt meget opmærksomhed, men jeg skal nok passe på, ikke at få for meget i gang dernede, for vi vil jo også gerne rejse lidt i foråret.

Flere af de bloggere jeg følger er havebloggere og det er bare så dejligt at følge med hos dem, for der kommer hele tiden tips og tricks til hvad der skal gøres i haven p.t. Tusinde tak til jer, for alle de gode ideer året rundt – det gør det hele meget nemmere for sådan en have novice som mig♥

Forårsfornemmelser og havetanker
forhaven
Forårsfornemmelser og havetanker
efterår 2017
Forårsfornemmelser og havetanker
køkkenhaven bagest

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.