Livsstil

Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!

Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!
Y N G S T E D A T T E R H A L V V E J S

Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!

Man kan da nok sagtens få nogle stykker ad gangen, hvis nu f.eks. der ventes tvillinger eller trillinger, ikke? Nå, men nu er det faktisk sådan, at vi jo tilsammen har 5 voksne børn. Jeg har jo som bekendt allerede to børnebørn fra min Ældste datter og hendes mand, Prinsesse Izabell og Prins Augusth og ellers er der ikke flere småfolk i familien – endnu!

Men det kommer der så sandelig om ikke så længe……Tænk jer – min Yngste datter venter sig og det er bare så stort, M E N samtidig venter Rene’s søn og hans kone sig også O G for at det bare ikke skal være helt løgn, så har de to smukke, vordende mødre terminsdato på S A M M E  D A G!!!

Hvad er odd’sene lige for det????? De er begge sat til at føde den 1. december. Den ene venter en lille pige og den anden er stadig hemmelig.

Aaaaamen – er det da ikke fantastisk og vildt og et vanvittigt sammentræf – og de har altså ikke aftalt det på forhånd:-) Men hold op, hvor vi glæder os. Det er jo Rene’s første barnebarn, så der er lidt ekstra spænding, tror jeg nok:-)

Jeg blogger lidt om det hele hen ad vejen, hvis jeg altså får lov;.)

Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!
B O Y?
Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!
G I R L?
Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!
P R I N S E S S E
Hvor mange børnebørn kan man få på E N gang??!
P R I N S

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.