Spanien

Tre-på-tur på vej ned til solen!

 

Tre-på-tur på vej ned til solen!
r e j s e v a n t h u n d

Tre-på-tur på vej ned til solen! I dag er det torsdag og vores lille trekløver sætter lige om et par timer kursen mod lufthavnen og så er vi snart tilbage i solen og denne gang på Bjerget i det sydspanske og Bobo skal med.

Shit, vi glæder os! Vi glæder os til sol og varme, til gåture, til gæster, til dejligt mad og gode vine og alt det vi plejer at lave dernede. Hvor bliver det skønt:-)

Når vi kommer hjem igen midt i september så skal skal der planlægges efterårs-aktiviteter, som I får mere at vide om lidt om snart og det er totalt, vildt, fantastisk og jeg glæder mig helt afsindigt til at kunne fortælle om det!!!

Nå men, jeg skal lige pakke færdig inden vi kører, så ha’ en aldeles fremragende dag og husk lige at følge med ovre på Instagram @mormormedstiletter og jeg er på alle mulige andre sociale medier og – knapperne kan I finde ude i højre side eller herunder eller noget, så bare klik og følg mig!

Tre-på-tur på vej ned til solen!
v o r e s s t e d
Tre-på-tur på vej ned til solen!
a f t e n o v e r b j e r g e t
Tre-på-tur på vej ned til solen!
v o r e s s t r a n d

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.