Livsstil

Hvor meget må man vise på sociale medier?

Hvor meget må man vise på sociale medier?
s o m m e r i d a n m a r k

Hvor meget må man vise på sociale medier? Her tænker jeg simpelthen på, hvor meget afklædt krop må man vise uden at det virker anstødende eller at nogle får kaffen galt i halsen over, at man kan finde på overhovedet at få taget et foto i bikini og så bagefter lægge det ud på de sociale medier…?

Grunden til at jeg spører er den, at nogle af de yngre bloggere som jeg følger (og som også har født børn) får super kritiske kommentarer når de tillader sig at lægge fotos op af sig selv i mere eller mindre tøj – altså man kan kun se det, man kan se hvis de var i bikini….Mange mener at der er grænser for hvad man kan vise frem, når man er blevet mor! Hvad så med en mormor????

Jeg har da jævnligt lagt billeder op af mig selv i bikini og det er ene og alene fordi jeg er stolt af mig selv, stolt af at jeg stadig trods min ‘høje’ alder (54) ser forholdsvist pæn ud i bikini og fordi jeg har det komfortabelt i min egen krop, sådan som den er nu. Jeg har da selvfølgelig som alle andre, steder ved min krop som jeg synes er mindre flatterende, men resten opvejer de steder rigeligt godt, så alt i alt er jeg sgu tilfreds med det hele.

Så tænker jeg bare – når man så er 35 og mor til 3 og har en krop som de fleste på 17 ville misunde hende – hvad er så problemet ved at vise billeder af sin smukke krop? Tager hendes børn varig skade, vil de grave sig ned over hende når de bliver voksne og synes at hun var pinlig da de var små?

Nææh, det tror jeg da næppe. Jeg tror, at hendes børn vil blive stolte over at have en så flot mor og at hun har modet til at turde stå frem og være ved sig selv og på den måde måske også være en rollemodel for andre til at få en sund og smuk krop, trods børnsfødsler – det er hvad jeg tror og så er det vel ikke anderledes end, at hvis dem som brokker sig over dårlige tv-programmer kan jo bare zappe væk, ikke!!

Hvad tror du??

Hvor meget må man vise på sociale medier?
3 å r s i d e n
Hvor meget må man vise på sociale medier?
2 0 1 7

One Comment

  • Anne

    Helt enig med dig, og især med dine sidste linier. Hendes børn tager jo nok ikke skade nej og nogen gange tror jeg mere det er folks trang til at blæse noget op/ kritisere andre (ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det) end det er billedet, som sådan. Billedet giver en mulighed for at de kan få noget blæst ud

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.