Livsstil

Weekend planer…

 

Weekend planer...
F Ø D S E L S D A G S B A R N E T O G M O R E N

Weekend planer… og status på den første uge hjemme i Danmark igen.

Hu-Hej, vi kom i gang med 120 km i timen, så ugen er bare fløjet afsted og nu er det så lørdag, sådan lige:-)

I dag  skal Yngstedatter fejres for hun har fyldt år i gen der gik, så vi er snart på vej til hygge med familien et par timer. Når vi er tilbage fra fødselsdagen skal der bages rugbrød og koges ingefærshots og presses grøntsagsshots på min fine nye maskine, som jeg fik lige inden vi rejste på ‘Juleferie/arbejde’ og som jeg derfor næsten ikke har nået at få brugt endnu. Jeg har købt alle mulige slags grøntsager og skal lige have fundet ud af hvilke kombinationer der er bedst, så det bliver måske til to forskellige slags for at få de bedste smagsvarianter.

N Å R jeg er slut med at lege kok, så skal der ryddes op i boligen og opdateres lidt hist og pist, sådan med lidt friske buketter og lidt omrokeringer af pynte- og hyggeting efter julepynten er væk. Ikke at vi havde så meget julepynt som I måske nok husker fra tidligere indlæg, men jeg formåede da alligevel at flytte rundt på næsten hele inventaret;-) Nå, men det hele skal nok blive fint igen og så skal vi jo også lige gå vores ture – I ved, de der 10 kilometers nogle op på Bjerget her i Herning – for bare fordi det er koldt i Danmark fritager det os jo ikke;-)

Hvad skal I bruge denne her dejlige januar weekend på?

Weekend planer...
B A D E V Æ R E L S E
Weekend planer...
W E G G I E S
N Y E B U K E T T E R
Weekend planer...
R U G B R Ø D U N D E R F R E M S T I L L I N G

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.