Livsstil

Weekend planer…

 

Weekend planer...
F Ø D S E L S D A G S B A R N E T O G M O R E N

Weekend planer… og status på den første uge hjemme i Danmark igen.

Hu-Hej, vi kom i gang med 120 km i timen, så ugen er bare fløjet afsted og nu er det så lørdag, sådan lige:-)

I dag  skal Yngstedatter fejres for hun har fyldt år i gen der gik, så vi er snart på vej til hygge med familien et par timer. Når vi er tilbage fra fødselsdagen skal der bages rugbrød og koges ingefærshots og presses grøntsagsshots på min fine nye maskine, som jeg fik lige inden vi rejste på ‘Juleferie/arbejde’ og som jeg derfor næsten ikke har nået at få brugt endnu. Jeg har købt alle mulige slags grøntsager og skal lige have fundet ud af hvilke kombinationer der er bedst, så det bliver måske til to forskellige slags for at få de bedste smagsvarianter.

N Å R jeg er slut med at lege kok, så skal der ryddes op i boligen og opdateres lidt hist og pist, sådan med lidt friske buketter og lidt omrokeringer af pynte- og hyggeting efter julepynten er væk. Ikke at vi havde så meget julepynt som I måske nok husker fra tidligere indlæg, men jeg formåede da alligevel at flytte rundt på næsten hele inventaret;-) Nå, men det hele skal nok blive fint igen og så skal vi jo også lige gå vores ture – I ved, de der 10 kilometers nogle op på Bjerget her i Herning – for bare fordi det er koldt i Danmark fritager det os jo ikke;-)

Hvad skal I bruge denne her dejlige januar weekend på?

Weekend planer...
B A D E V Æ R E L S E
Weekend planer...
W E G G I E S
N Y E B U K E T T E R
Weekend planer...
R U G B R Ø D U N D E R F R E M S T I L L I N G

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.