Livsstil

Når man fejrer jul et andet sted end hjemme….

Når man fejrer jul et andet sted end hjemme....
N Y D E R D E T H V E R D A G

Når man fejrer jul et andet sted end hjemme….så er der ikke rigtigt basis for at hente den helt store julekasse frem fra gemmerne. Alligevel er jeg da så tilpas jule-skruk at jeg liiiige er nødt til at pynte bare lidt op i stuerne:-) Heldigvis er vi værter ved ikke mindre end to julefester inden vi rejser til Spanien den 12. december og for at al den flotte julepynt og de utroligt smukke dekorationer fra Birthes Blomster ikke skal gå til spilde, har jeg lige fordelt det hele lidt i huset, så alle kan nyde synet af alt det jule-smukke.

Kunne ikke lade være med at tage nogle billeder bare så I kan se hvor flot her er! Nu er det så bare at jeg tænker på om jeg skal smugle lidt dansk julepynt med mig igen i år. Sidste år var det jo to nisser (de sidder på bordkanten, men er lidt svære at se) som havde sneget sig ned i min kuffert til jul, så det kan vel lade sig gøre igen i år;-)

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.