Livsstil

S L O W juicer – nu er jeg med i klubben

S L O W juicer - nu er jeg med i klubben
M I T N Y E L E G E T Ø J

Annonce!

S L O W juicer – nu er jeg med i klubben og det bliver S Å godt! Jeg har længe ønsket mig sådan en fætter her fra Kuving’s som bl.a. forhandles lokalt her i byen og i dag kom en rigtig god ven forbi og gav en lille demo på at bruge den, så nu er det bare frisk der ud af og i gang med at drikke de lækreste juicer hver dag. Med maskinen fulgte en opskriftsbog og der er bare så mange overlækre opskrifter, som jeg jo selvfølgelig gerne vil prøve med det samme – men man kan jo ikke drikke så meget juice på en gang, vel?

Nå men anyways, der er indkøbt grøntsager og alskens frugter ind og første portion er produceret og på køl til i morgen tidlig. 

I fovejen har jeg jo i en længere periode selv lavet ingefær shots, som vi drikker med største fornøjelse hver morgen, I ved, dem der med ingefær, citron, mynte og sødt. Men nu bliver det endnu bedre, for nu kan jeg jo bare komme ingefær i alle grøntsagsjuicerne, hvis vi har lyst til det:-)

K U V I N G S
S L O W juicer - nu er jeg med i klubben
E R D E N I K K E F I N ?
U H M M M M

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.