Livsstil

Vandretur på Bjerget i Herning

Vandretur på Bjerget i Herning
R E N E O G B O B O

Vandretur på Bjerget i Herning er en lille fortælling om hvordan en hurtig aftentur blev til bjergbestigning og 10 kilometers gang på et lillebitte bjerg.

Skønt var vejret da vi pakkede hund og rygsæk og tog vandrestøvlerne på for at gå en hurtig lille tur inden aftensmaden her forleden og vi travede rask derud af mod Knudmosen lige herude bagved Herning City hvor vi bor. Det er jo ikke fordi at Knudmosen eller Knudmosebjerget for den sags skyld er noget særligt, men det er bare det højeste sted vi har i cirka 100 kilometers omkreds her midt på den flade hede;-) Her kælkes om vinteren og cykles og traves ture og på toppen af det ‘kunstige’ bjerg er der en dejlig udsigt ind over Herning City, ja, hele vejen rundt kan man se det flade land i al sin kedsomhed;-)

Jeg havde aldrig været det tidligere, så vi tog da hele turen til toppen og en anden vej ned igen, for lige at få set noget mere…

Min stedsans fejler som regel ingenting og jeg havde da også en helt klar fornemmelse af hvilken vej vi skulle, men eftersom Rene havde været der tidligere, førte han an på nedturen – og ved I hvad, vi endte med at gå over 10 kilometer, fordi stien vi valgte, efter en mega lang gåtur førte os tilbage til toppen i stedet for at føre os hjemad:-) Kæft, hvor jeg grinede, da vi stod deroppe på toppen igen og kiggede på hinanden!

Så tog vi samme vej hjem , som vi var kommet ad første gang!

Dejlig aftentur omend lidt lang…..

Vandretur på Bjerget i Herning
B E V I S E T
Vandretur på Bjerget i Herning
D E N N E V E J
Vandretur på Bjerget i Herning
“H E J – H V E M E R D U?”
Vandretur på Bjerget i Herning
S M U K T

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

One Comment

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.