Livsstil

Garderobe tjek hos MormorMedStiletter

Garderobe tjek hos MormorMedStiletter
M I N E Y N D L I N G S

Garderobe tjek hos MormorMedStiletter. Pudsigt, at alle her i januar har besluttet sig for t  lave et garderobe tjek, men måske er det bare fordi det snart er forår og vi længes efter lunere tider med færre lag tøj på kroppen.

Mit garderobe tjek udsprang, som nogle måske har læst i et tidligere indlæg af, at jeg p.t. lever 2-3 forkellige steder med 2-3 forskellige slags garderober. Dette har så betydet, at jeg faktisk ikke har en hel fuldstændig garderobe nogle steder og konstant rejser rundt med mine yndlings stykker tøj og sko.

Vi bor jo i Danmark i sommerhalvåret, delvist i vores lejlighed og delvis på vores skib i Marselisborg havn. Dette kræver, at jeg ombord på skibet har en garderobe, som er lidt maritim, men varme og vandtætte jakker og skibs egnet fodtøj (faktisk I N G E N spidse stiletter, højst plateausandaler, som ikke ridser trædækket m.m.). Desuden skal jeg have godt med sommertoppe, bikiner og varme trøjer, for det er ikke så let at vaske ombord;-)

Når vi så er hjemme i Herning vasker jeg og gør klar til vi kører på skibet igen og det er bare det samme tøj hele sommeren – selvfølgelig køber jeg nyt, men i samme stil. Mit sejler tøj bruger jeg ikke andre steder end på skibet, så det er faktisk let nok med det.

Det tøj jeg bruger i Herning er sådan mere trendy på en anden måde, for når vi er i byen skal vi på kontoret og ud til møder hver dag og det kræver jo både stiletter og en anden tøjstil.

Så bor vi nogle måneder hver vinter i Spanien, hvilket kræver en helt anden slags garderobe, som er mere sommer ferie-agtig med masser af korte nederdele og toppe og gode sko og træningstøj, til at gå langt i. Vi går 10-12 kilometer hver dag hernede og arbejder faktisk imens vi går, for det kan snildt tage 3-4 timer hver dag:-)

Noget tøj bruger jeg alle tre steder. Det er sådan noget som skindbukser, bikinier, klipklappere, strik, jeans og så mine tasker…Ved ikke om det kun er mig, men mine klipklappere har jeg et blødt punkt med – jeg har 4  par i forskellige farver i gang samtidigt og det er ligesom om de er ‘gået’ til, så de følger mig alle stederne. Det samme gælder for mine favorit jeans, bikinier og de bløde, varme strik…

Nu er det så at forvirringen er total her hos mig, or mit tøj er blevet blandet het sammenog jeg husler ikke længere hvad jeg har hvorhennne….Skal jeg lave en ovesigt over mit øtj eller skal jeg bare lade det være sådan her og så konstant savne noget eller har nogn en kanon god ide ti mig, som har det hwr det her ekstreme luksus probem??????

Her hos Danica Chloe kan man faktisk få rigtigt gode tips til et godt garderobe tjek, så man kun har det absolut nødvendige i sit skab;-)

Garderobe tjek hos MormorMedStiletter
Y N D L I N G S T I L B Å D E N
Garderobe tjek hos MormorMedStiletter
V E R D E N S B E D S T E G Å S K O
S Å T I L S Ø S R A B E N S F E D E S T E P A N T S
Garderobe tjek hos MormorMedStiletter
M I N E B E D S T E S K O

3 Comments

  • Anne

    Jeg kan altså godt forstå det er forvirrende med dine 3 garderober ;)Vi rejser ofte til vores lejlighed i Mijas og jeg er så småt ved at få skabt lidt garderobe dernede. Så kan vi nøjes med at rejse med håndbagage hver gang nemlig, hvilket bare er så super nemt! Er efterhånden god til at få max mængde presset i sådan en håndbagage. Problemet er bare at jeg for det første ikke helt kan huske hvad jeg har dernede, er også ved at få for meget allerede så skal nok ha fundet en genbrugsbutik dernede at gi til. Forsøgte sidst lige hurtigt at tage et billede ind i skabet af hvad jeg har der :D. Det største problem er dog at man jo i mellemtiden altid skaffer sig noget nyt…og det vil jeg jo også gerne have dernede, men kan jo ikke have ALT med, og købe 2 af hver er jo også lige i overkanten…amen altså…luksusproblemer som du siger 😀
    Jeg elsker at læse dine blogindlæg, men jeg hænger nok mest på når du er i Spanien 😉 men synes du har fået blogget rigtig meget på det sidste, så jeg er helt bagud med læsningen

    • Tina Nymann

      Hov, det med at tage et snap inden jeg rejser hjem – det glemte jeg faktisk denne gang, øv. Bliver fedt, når jeg engang har så meget styr på det hele, at jeg OGSÅ kan nøjes med håndbagage på flyvningerne;-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.