Livsstil

Vores julepyntede by er S Å fin!

B A M B I

Vores julepyntede by er S Å fin! Jeg fik bare sådan en lyst til at vise de flotte billeder jeg tog forleden aften på min vej gennem gågaden her i Herning City:-) Ved ikke hvad der er sket i år, men så mange julelys har der da aldrig været i byen før. Hvor er det flot og så nåede jeg ikke engang ned i den anden ende af gaden,hvor der efter sigende skulle være flere finurlige indslag med lys i og på…

I dag er vi på vejen igen! På vej til Andalusien, nærmere bestemt Algarrobo tæt på Malaga for at fejre julen og nytåret dernede, ligesom sidste år. Vi er jo ofte dernede i vinterhalvåret og i dag er det allerede 3. gang vi flyver derned, siden “Susie” kom op af vandet og blev puttet på stillads og pakket ind for vinteren. Sidst på ugen kommer Renes børn og svigerbørn, som vi skal hygge med indtil de vender hjem mod Danmark igen lige inden juleaften. Det bliver super hyggeligt og der skal både gås ture, shoppes og spises tonsvis af tapas er jeg sikker på;-)

Jamen, jeg skal lige lande, og køre 1/2 time op på Bjerget, så jeg tænker at vi allerede i morgen er fit for fight igen.  BTW! Så har jeg fået sådan en lækker iPad Air 2, som det har taget mig to dage at få op at køre??!!! Fatter det bare slet ikke, for jeg plejer at være rimelig til sådan noget, men det gik da så galt at jeg måtte have Apple Support på sagen hele 3 gange – Christ, det var langhåret, men nu spiller det hele igen:-)

J U L E S M U K T O G S Å I D E S M Å G A D E R F I I I I I N T
Vores julepyntede by er S Å fin!
E L S K E R L Y G T E R N E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.