Bobos dagbog

En Skibshunds dagbog – 13.

En Skibshunds dagbog - 13.
V E N T E R P Å F A R

En Skibshunds dagbog – 13. Nu er jeg næsten 10 måneder og jeg E L S K E R min mor og far! Faktisk så meget, at når vi er på arbejde og den ene af dem går ovenpå efter et eller andet og jeg så opdager det, så er jeg bare mødt til at sidde vagt ved døren lige indtil den person, som er gået, kommer tilbage igen. Jeg hader når vi ikke er sammen!

Min far træner og træner med mig – hver dag – og jeg synes selv at det er megasjovt, for jeg får altid rigeligt med godbidder, når jeg kan lave kunsterne, som han siger til mig. Nu kan jeg helt selv give pote, også uden at nogen spørger efter det, M E N det er min far ikke engang imponeret af, for han siger at jeg kun skal gøre det, når han beder om det????? For nogle dag siden havde min farmor kogt noget suppe og der blev et ben til mig, en hold nu op, hvor var det stort. Jeg kunne faktisk ikke engang løfte det, men det smagte godt at slikke på det og skubbe det lidt rundt på gulvet:-)

Nu skal jeg hjælpe min mor med at pakke igen, for i morgen rejser vi til Spanien i en hel måned, endda mere, for at fejre jul og nytår i varmen – UHHHH, jeg glæder mig til alle de dejlige dufte og gåturene og de andre hunde og det hele…

Glædelig jul fra mig til jer!!

En Skibshunds dagbog - 13.
S I D D E S M U K T
En Skibshunds dagbog - 13.
K Æ M P E B E N

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.