Livsstil

Et skib sættes på land…

Et skib sættes på land...
K L A R

Et skib sættes på land… Tidligere har vi ikke selv haft aktier i den proces, der hedder at tage skibet på land, klargøre det til vinter og se til at det kommer godt på plads. Det har vi så i år valgt at tage 100% del i, fordi vi føler at vores skib ligesom er vores andet hjem.

Lige landet fra Malaga torsdag aften i sidste uge, kørte vi tidligt fredag morgen til Marselisborg for at være med, når hun blev sat på land. Det er bare ikke lige sådan noget man klarer på 10 minutter ! Vi havde købt regntøj og blev udstyret med hardhat for overhovedet at måtte bevæge os ind på pladsen hvor skibene blev taget op. Så snart Susie var landfast gik vi til angreb med to vandslanger med børster og diverse skraberedskaber for at få ruerne af og alle de slimede alger……ADRRRR!! Sikke et arbejde og jeg kan bare sige, at jeg kunne mærke nogle muskler i min krop som jeg bare aldrig havde vidst at jeg indeholdt!!! Men flot blev hun:-)

Efter afrensningen blev hun kørt til sin vinterplads og det var ærligt talt helt trist at hun bare stod der på nogle opklodsede jerndimser og ikke kunne bevæge sig en millimeter….G L Æ D E R  M I G  T I L  A P R I L!!!

Et skib sættes på land...
W I I I I I – J E G FL Y V E R
Et skib sættes på land...
L A N D F A S T
Et skib sættes på land...
D E R S K R A B E S O G S P U L E S
P Å V E J T I L V I N T E R H I
Et skib sættes på land...
E T S M U K T S K I B

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.