Livsstil

En slags foredrags turnè

En slags foredrags turnè / fortællinger fra Afrika. Du husker måske, at jeg i efteråret 2020, var på besøg i Augusth’s klasse og fortælle børnene om Afrika?

Foredrag i 3. klasse x 2

Nu har der været bud efter mig igen. Denne gang var det Izabells klasselærer, som kontaktede mig i anledning af emne uge om Afrika. Det var begge 3. klasserne på skolen, som gerne ville høre mig fortælle. Men på grund af corona, skulle de have hver sin dag. Så jeg blev booket til to dage i streg.

Det blev to helt fantastiske formiddage, med de sødeste og virkelig nysgerrig unge mennesker. De lyttede og lyttede og havde SÅ mange gode og relevant sprørgsmål bagefter. Jeg bliver hver gang overrasket over, hvor meget børn ved om andre lande og forstår at sætte deres viden i kontekst. Det er skønne oplevelser jeg får, når jeg sådan er ude på skolerne og fortælle og jeg ville ønske, at det var mit job, kun det, for det giver så uendeligt meget, at være i børnehøjde omkring nogle til tider ret alvorlige emner, også.

Måden jeg foredrager på for børn er, at jeg i forvejen sender nogle fotos (en hel del faktisk) til læreren, som så sørger for en pc og en projektor til mig. Så starter jeg bare fra en ende med at vise fotos og til hver foto, knytter jeg en fortælling. Det er helt i vilkårlig rækkefølge, at billederne er valgt og det komme der virkeligt nogle sjove og forskellige fortællinger ud af hver gang.

Skulle jeg alligevel have læst færdigt?

Måske jeg alligevel skulle have gjort min læreruddannelse færdig dengang i Nørre Nissum?!

Billedet i toppen er fra sidste gang vi holdt jul på Sandgaarden og Augusth fik en gave af julemanden oppe på loftet:-) Billederne herunder er fra sidste år, da jeg holdt lidt det samme foredrag for børnene i Augusth’s klasse.

ankommet til skolen
ankommet til skolen
mormor på slap line
mormor på slap line

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

2 Comments

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.