Livsstil

Træning og noget om hvordan det lige går med det?

IMG_2539
Strandpromenaden i Torre del Mar – mega mange kilometer
IMG_2822
Når vi går i bjergene

Træning og noget om hvordan det lige går med det? Bum, bum bum – Hmmm, jeg har som du ved, altid trænet regelmæssigt, 4-5 gange om ugen, med enten Pilates, Fitness eller andre former for work-out OG ikke mindst lidt løbetræning her de seneste par år, men nu er jeg da gået lidt i stå:-) Min træning strækker sig for øjeblikket til nogle ret så lange gåture, når vi er I Spanien og måske et par ture her i Herning også, men helt ærligt, så bliver det ikke til ret meget.

Men nu skal det altså være og eftersom jeg har været lidt trist over at jeg ikke kan/egner mig til at løbe, så er jeg nu superglad over at læse linket her om, at gå er ligeså sundt som at løbe, YES!!! Selvfølgelig skal man gå flere kilometer end man skal løbe, for at forbrænde samme antal kalorier, men det er okay, da jeg stornyder bare at gå og betragte livet på min vej og eller have nogle gode samtaler, når vi er to der går sammen.

Nu ser jeg frem til vores juleferie i Algarrobo, både fordi det bliver hyggeligt med en anderledes jul og fordi vi skal gå og gå og gå og det bliver så fedt – vi har jo en tradition med at vores belønning for de lange gåture ligger for enden af Strandpromendaen og hedder exceptionelt god kaffe på Berebere og mååsssske en lille drink inden vi vender næsten hjemad:-)

IMG_2958
Berebere – ynglings-cafeen i Torre el Mar

Når vi så har fået vores belønning er vi bare SÅ klar til hjemturen, som jo indbefatter en meget spændende køretur op ad bjerget, som jeg vil prøve at fotografere lidt fra her i julen, s du kan se hvad jeg mener med ‘spændende’ 😉

Ha’ en dejlig dag

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.