Livsstil

Smukt badeværelse

b1dfe3e794921b6bb2369a8a7e635f30
Smukt badeværelse

Smukt badeværelse er for mig noget helt fundamentalt i min hverdag. Jeg tilbringer rimeligt meget tid på badeværelset – stiger tilsyneladende proportionalt med min alder – og ikke at det hjælper at bruge meget tid derude, men jeg gør da forsøget alligevel, for man skal da ikke bare lade stå til, vel?:-)

Anyways – når man nu skal bruge sit badeværelser så relativt mange timer er det skønt, at have et rum som er både funktionelt og smukt at være i, så derfor går jeg meget op i at få hygget med levende ys, planter, smukke opstillinger og så videre, så det føles komfortabelt og lækkert, at være derude…

For at optimere på badeværelset holder jeg ofte øje med ny inspiration og lige nu har jeg nogle klare favorit-ideer, som jeg mega-gerne ville have plads til, men da vores badeværelse ikke er super stort, må jeg jo begrænse mig, hvilket ikke forhindrer mig i at drømme:-)

500341f692e60ef5463f1be2b4136712
Smukt badeværelse – med lysekrone
64215506b9e82fbe62244bd6ae36706b
Smukt badeværelse – naturhylder
5f48471be5c9a2dc686d54b7ebe6629a
Smukt badeværelse – mere natur

Jeg er ret vil med blandingen af natur træ i mørkere nuancer sammen med det hvide sanitet og guldspejle og lysekroner – også på badeværelset, ja! Lige nu ønsker jeg mig at en af mine lysekroner ville kunne få plads i vores badeværelse, men jeg tror at lofthøjden er for lav, så den kommer nok til at hænge mere i vejen end godt er, så det må vente lidt med det. I stedet har jeg pyntet lidt op med nye lysestager, planter og andre småting, så der nu er blevet endnu hyggeligere derude.

Den side jeg har linket til i afsnittet ovenover er nok den ultimativt lækreste, når det kommer til sanitet til mit hjem. De har smpelthen bare de flotteste ting og sager og jeg kan seriøst ikke vælge og heldigvis at jeg ikke er i en situation, hvor jeg skal ny-indrette mit hjem, for så vile jeg være nødt til at bygge 4 badeværelser og en 2-3 køkkener, bare for at få lidt af alt det lækre;-)

Hvordan er dit badeværelse? Går du også op i at der er lækkert i det rum eller er du typen, som halvsover og ikke ser andet end tandbørsten og skynder dig videre…..

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.