Livsstil

Stadig sund og rask – i min alder;-)

4860b1db165fae1922f9b8aec3d3573c
Sund og rask – den bliver jeg glad af at kigge på!

Stadig sund og rask – i min alder… Ja, ja, så er jeg jo heller ikke ældre, vel?.-)

Ha ha ha ha ha ha, ja, jeg griner lidt af mig selv, fordi jeg overhovedet har overvejet at skrive dette indlæg, for det er altså først lige her for nylig, at jeg er begyndt at tænke over min alder og hvordan fremtiden bliver, sådan helbredsmæssigt på alle måder.

Jeg har altid været utroligt heldig med mit helbred, har faktisk aldrig rigtigt fejlet noget som  helst, bortset fra at jeg for en hel del år siden fik konstateret lavt stofskift og derfor dagligt må spise en lille-bitte pille, som gør det for mig, som min skjoldbruskirtel ikke er i stand til og heller aldrig vil kunne komme til at gøre mere, nemlig producere skjoldbruskirtel hormonerne thyroxin og trijodthyronin, som kontrollerer stofskiftet og sørger for at jeg ikke øger min vægt:-)

Nå, men det er så heldigvis den eneste skavank jeg har, ellers er jeg sund og rask!

317dda28705568a4528f642a7c8d5e6f
Bare du er positiv, så klarer du alt meget lettere

Jeg tror meget på, at mit gode helbred hænger sammen med at jeg er en positiv og optimistisk person, som virkelig skal rammes hårdt, førend jeg bukker under – ja, det er faktisk næsten aldrig sket, kun når noget er tilstødt mine børn og min nære familie – så får jeg det også fysisk dårligt, men magter alligevel at tage mig så meget sammen at jeg kan være der for dem og hjælpe dem igennem, hvad end det måtte være.

Jeg har aldrig gjort brug af coaching eller andre former for vejledning i mit liv. Nu vil nogen nok sige, at jeg burde have opsøgt en eller anden form for rådgivning de gange i mit liv, hvor scenen har skiftet, for det har da ofte været heftigt og krævet sin ‘kvinde’, men jeg tror egentligt at det har været værst for mit nære vetværk og familie, for de har set til med bekynring, mens jeg kæmpede mig igennem brændingen og kom på land igen;-)

Jeg har også altid være bevidst om hvad jeg spiser, drikker og om jeg får rørt mig og får min nattesøvn – meget vigtigt elementer for at bevare en sund kroop og sjæl, MEN jeg er ikke fanatisk – spiser gerne flødesauce og drikker vin til maden også til dagligt, hvis det passer mig. Motionerer moderat, helst med gå- og cykelture eftersom mine ben ikke er løbeben, som jeg også har skrevet om tidligere her på bloggen, og supplerer med en tur i Fitness World eller en omgang Pilates på stuegulvet, som jeg har gjort i de sidste 20 år eller mere:-)

OG så har jeg bare der her positive livssyn, Jeg elsker livet – og det er jeg utroligt taknemmelig for at være født med og som jeg til tider slet ikke forstår at alle mennesker ikke født med. Jeg har f.eks. svært ved at forestille mig, hvordan man kan være vinterdepressiv eller sur om mandagen eller hade regnvejr…Det findes slet ikke i min ordbog og så må du gerne kalde mig Ole Henriken-positiv og det er nok det jeg er, for jeg starter også om morgenen med at kigge mig i spejlet og sige til mig selv: “Det er sgu da vist ikke helt værst…Det bliver en god dag…YES!!

23fbccc687bdbccc2f9b31532b44bcb5
Nemlig – vær forelsket i livet, se alle de gode ting, som kan og vil ske…

Når al min positivitet nu er udøst her i indlægget, så ved jeg jo også godt, at vi alle kan blive ramt af svær sygdom, når vi mindst venter det, det sker jo hele tiden og det er bare helt frygteligt, når det rammer og jeg synes altid at det er så uretfærdigt, når jeg mister en kær ven eller slægtning til sygdom og holder så lige vejret et øjeblik og tænker positive tanker og håber på at min skytsengel stadig er med mig:-)

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.