Livsstil

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!

 

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
M O R M O R M E D S T I L E T T E R

Smukke, voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak! – og så starter jeg indlægget med et foto af mig selv[sce emoji=”smile”/]

Vil godt starte med at sige undskyld, hvis noget bliver sure over at jeg linker til deres blog eller bruger billeder af dem i dette indlæg, men jeg gør det faktisk for at hjælpe og for at udbrede budskabet om at vi er flere bloggere i den voksne alder – dvs. alderen efter børnene er fløjet fra reden og børnebørnene er kommet eller på vej – så tilgiv mig!

Jeg har tidligere pippet lidt om at jeg synes der er alt for få voksne/modne kvinder som blogger eller på anden vis fører sig frem på de sociale medier, sådan for rigtig alvor;-) I går tjekkede jeg så lige op på de bloggere, som jeg følger fast og tænk jer! Jeg følger faktisk ikke mindre end 10 bloggere, som alle må siges at tilhøre mit segment: Kvinder omkring 50 plus/minus (håber ikke jeg fornærmer nogen her?)

De er en samling af meget forskellige kvinder, men alle har de det til fælles, at jeg synes de er ret så fantastiske – fordi de tør! Fordi de gør! Fordi de ikke spø’r!

Jeg er kæmpe fan af dem alle og bliver dagligt inspireret af at læse med hos dem.

Hermed siger jeg ikke at yngre bloggere ikke er inspirationskilder – det er de bestemt og de er jo med til at vi ‘ældre’ kvinder følger med tiden og ikke sakker bagud alt for tidligt;-)

Men, hvad jeg vil siger er faktisk, at hvis du som jeg savner bloggere med et voksent budskab og som ikke lige er i den fødedygtige aldre med dertil hørende preggo-blog, så tjek disse skønne damer ud! Hmm – dette her indlæg er nok blevet mit længste indlæg ever – sorry for that![sce emoji=”speechless”/]

Fashiononthe4floor – skønne Diane, som har en fed indstilling til livet og som tør gøre noget vildt engang imellem…Mest om mode, men også noget om livet og så har hun meninger om alt!

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
S K Ø N N E D I A N E

Accidental Icon – Hmmm, ved ikke rigtigt hvad jeg skal mene om Lyn??!! Hun er meget speciel, men også sindssyg sej og har nogle fede holdninger til tingene, så jeg bliver med at følge hende selvom hun mest klæder sig i sort og hvidt, som bestemt ikke er mine farver;-) Men min nysgerrighed er for stor til at jeg kan undvære hende….

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
F R I S K E O G F I N U R L I G E L Y N

Une femme d’un certain âge – Susan har bare en superfin blog og jeg elsker at følge hende. Hun er mor til en søn med særlige udfordringer i livet og så er hun Æ L D R E en mig, er sindssygt velholdt og B L O G G E R!  – Y E S!!!!

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
S Ø D E S U S A N

Not Dead Yet Style – skægge Patti er også en af de her finurlige kvinder, som jeg ikke rigtig kan identificere mig med, men som inspirerer mig blot ved hendes friske og anderledes væsen. Hun er virkelig værd at følge med hos:-)

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
P A T T I S B L O G

Charlotte Bircow – hende kender vi jo alle og hun er jo en stor inspirator for rigtig mange mennesker, så yderligere præsentation behøver hun vist ikke;-)

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
F A N T A S T I S K E C H A R L O T T E

På bloggen med Line – det samme med Line – tjek hendes blog ud og få et godt grin eller en tåre i øjenkrogen. Hun er skøn og livsbekræftende og det er ikke langt fra at jeg påstår, at bloggen er det bedste hun har lavet, ever – hvad mener du?

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
S K Ø N N E S K Ø N N E L I N E

Slagt en hellig ko… – fordi jeg også er glad for at strikke og hr fulgt Liselotte siden jeg strtede min første blog for 5 år siden. Hun er en skøn kvinde, som har en flot blog og jeg har faktisk skrevet om hende tidligere f.eks. her.

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
L I S E L O T T E S B L O G

Janni Ree – så er der Janni Ree…..Mange mener meget om hende, men tror du ikke at hun inderst inde også bare er en lille bange pige, som elsker sin mand og sit liv og som gerne deler det med andre? Det tror jeg og jeg har stor sympati og respekt for hende og følger hendes blog dagligt. Tjek den lige ud – hun er så ægte og sød:-)

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
M O D I G E J A N N I

Voksenlivsstil – Jeanette skriver om de samme ting som jeg selv, sådan næsten, og hun har de samme overvejelser om sin alder og giver en masse gode tips til alt muligt vedrørende mode, træning, skønhed, boligindretning og hvad dertil hører og så er hun en smuk kvinde og bestemt hyggelig at følge. Jeg har fulgt hende i mange år og bliver meget gerne ved med det. Prøv det selv!

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
S M U K K E J E A N E T T E

Voksne Kvinder – er en blog, som består af flere forskellige bloggere som alle skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet…Her følger jeg også med dagligt og hver gang jeg er i tvivl om noget, så kan jeg som regel finde svar derinde. En virkelig god opslags-blog også!

Skønne og voksne kvinder på de sociale platforme, flere af dem, tak!
V O K S N E K V I N D E R

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.