Livsstil

Livsmål – hvis du gider vide mere…

Livsmål - hvis du gider vide mere...
N E M L I G

Livsmål – hvis du gider vide mere…og de bliver jo ikke opfyldt af sig selv, vel??!!

•  Få en lille, men solid venindekreds – det er jo overhovedet ingen stor hemmelighed at min vennekreds er skrumpet ganske voldsomt ind, for hver gang jeg er blevet skilt[sce emoji=”sad”/] At forklare hvorfor er en noget lang historie og jeg gider ikke     fremstå som hende det er synd for, men omvendt gider jeg heller ikke kæmpe for venskaber, som åbenbart byggede på andet end “venskab”! Jeg er heldigvis indrettet sådan, at jeg let falder i snak med andre mennesker, så mon ikke dette mål snart er   blevet opfyldt og jeg vil egentligt hellere have få, rigtigt gode veninder end 50 løse bekendtskaber, men måske er det bare mig……?
Skrive min biografi – fra før bloggen og indtil nu – og her være 100% ærlig omkring ægteskaber og børn/børn med udfordringer. Ikke at jeg ikke er 100% ærlig her på bloggen, men jeg skriver altså ikke om A L T. Noget er bare ikke blog-stof, you know, eftersom der ofte er mindst E T menneske i enhver af mine historier, som vil kunne genkende sig selv og ikke alle mine fortællinger er lige sjove eller rare. Derfor tænker jeg at en rigtig bog måske er bedre, da jeg på den måde får mit liv ned på ‘papir’ og da den ikke rammer folk i hovedet på samme måde som de sociale medier….eller tager jeg fejl?
Lære mere om aktier og økonomi. Min kæreste ved bare S Å meget om disse her ting og jeg forsøger med et åbent sind at følge med og spørge ind og se TV programmer om det, men jeg synes det er svært. Jeg bliver ved med at forsøge at tilegne mig lide mere viden, for det er vel egentlig en pligt som borger i verden, at man sætter sig bare minimalt ind i hvordan alt det, som sker i verden, påvirker vores økonomi generelt.
Genoptage strikkeriet som afstresnings teknik  – Done√ Det er godt nok ikke blevet til så meget endnu, men jeg arbejder på sagen og har taget et lille strikketøj med mig til Spanien, hvor jeg får nørklet lidt på det hver gang vi er dernede.
Starte flere sider på Facebook – måske allerede Done√ Jeg har faktisk både min egen profil, bloggens side, mit rigtige arbejdes side O G en side for bebyggelsen hvor huset i Spanien ligger, så deettttt….og alt skal jo vedligeholdes, så mon ikke jeg har sider nok for nu?:-)

Livsmål - hvis du gider vide mere...
O G S Å M I T

2 Comments

 • Sisse

  Sikke nogle livsbekræftende livsmål. <3 Jeg synes sagtens, man kan skrive om de mindre rosenrøde ting på en blog – jeg har fulgt dig længe. Og har egentlig altid undret mig over, at du ud fra det, man så på bloggen blev skilt lynhurtigt sidst og mistede de to små søde hvalpe, du lige havde fået.. Men det er jo en privatsag, hvor meget man vil dele. Jeg elsker at følge dit spanske eventyr ligemeget hvad, men vil da sætte pris på flere sider af skribenten 🙂

  • Tina Nymann

   Søde Sisse -tak fordi du følger med her hos mig:-) Jeg kan ærligt sige, at mit afrikanske eventyr har siddet så dybt i mig, det først er nu jeg er ved at have bearbejdet det sådan, at jeg tør/kan skrive om det og jeg arbejder faktisk på et indlæg, som giver historien en slutning OG ikke mindst en forklaring på hvorfor jeg har keglet sådan rundt i mit liv i mange år:-)
   Så hæng på – der kommer meget mere og jeg bliver mere og mere åben….Dejlig weekend til dig og dine – kram her fra

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.