Livsstil

Blog anbefalinger – Jule Edition 2016

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016

Blog anbefalinger – Jule Edition 2016 er et sammenskriv og opsamling på de bloggere, som jeg har nydt mest at læse med hos i løbet af 2016! Jeg følger fast ca. 60 forskellige bloggere, og modtager dagligt deres nyeste indlæg via Bloglovin, som jeg synes er det helt perfekte sted at finde og følge mine ‘kolleger’ 😉

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016
B L O N D I N B E L L A
Blog anbefalinger - Jule Edition 2016
L I S E L O T T E S B L O G

De bloggere´som jeg har fulgt længst er Blondinbella og Slagtenhelligko. De to har jeg fulgt lige siden jeg selv startede min første MORMORMEDSTILETTER blog i 2012 og jeg er stadig vild med dem og synes at de, om nogen, er kanon rollemodeller for os andre små-bloggere. De har forstået at bruge alle medier i deres hverdag og deres blog er vokset og vokset – skønt at være vidne til:-) Jeg har faktisk tidligere skrevet lidt om de to damer her og her.

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016
S M U K K E O G S K Ø N N E M A S C H A

Mascha Vang er endnu en af de favoritbloggere jeg synes, fortjener at komme med i en Jule Edition over de bedste bloggere i 2016 – igen-igen! Hun har edermame gjort det ud over alle grænser godt, hvis du spørger mig. Jeg nævner hende af og til i mine indlæg, fordi jeg vildt gerne ser at hun bliver ved md at klare sig godt. Hun er en skøn pige, som går sine egne veje og som stik imod alle odds, har gjort det over-enormt godt for sig selv og sin lille skønne datter:-) Gør mig den tjeneste at tjekke ind hos hende og læs lidt med, og jeg tror du får lyst til at følge hende….

Beautyspace, Live fra Lolland, Valdemarsro og og Danica Chloe er andre, i mine øjne, vigtige bloggere, som tør stå op og sige sin mening om dette og hint eller som tør være sig selv og åbent og ærligt vise sit liv og udbrede sin viden på de sociale medier – kæmpe klapsalve fra mig!!! Hos Beautyspace får man altid de seneste nyheder på skønhedsfronten og A L T er underbygget og grundigt gennemarbejdet, og Anette optræder også ofte på TV, hvor hun gerne deler ud af sine viden om alt mellem himmel og jord vedrørende skønhed – dejlig dame!

LivefraLolland, Kristina, er en skøn pige med verdens bedste humor og selvironi, som altid giver mig et godt grin – fantastisk:-) Hos Valdemarsro kan jeg altid finde gode madopskrifter og alt muligt andet spændende og samtidig følge med i Ann-Christine og hendes lille families liv:-)

Danica Chloe er ret ny i mit feed, men efterhånden er jeg kommet til at holde meget af hendes åbenhed om sine tanker om det at være blogger, om livet og meget mere.

L Æ S med hos dem, blot en uge i træk og jeg ved at du vil synes det samme som jeg og ellers, hører jeg gerne, hvorfor du ikke mener de er dygtige og læseværdige…?

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016
A N N-C H R I S T I N E F R A V A L D E M A R S R O

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016

Blog anbefalinger - Jule Edition 2016
D A N I C A C H L O E

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.