Sandgaarden og haven

Nøgledag!

Nøgledag!
y n d i g t

Nøgledag! JUBIIIIIIII – så kom dagen endelig efter 3 laaaaange måneders venten og vi står nu med nøglerne til Bondehuset i hånden. Vi er dog stadig i den der fase, I ved, kniber os lidt i armen og kigger på hinanden og griner og kigger rundt på det hele og så forfra igen. Alt er perfekt og præcist som vi huskede og håbede på. Vores plan med at lave et par små forandringer indenfor holder og i skrivende stund er håndværkerne allerede godt i gang derude – foto følger!

Bobo er ellevild og troede til at begynde med, at hønsene gad leje, M E N der blev han lige klogere på et splitsekund, da de gokkede af ham og bad ham skride i den tro at han var en forvokset rotte, som ville æde deres mad;-)

Haven er jo i efterårsfarver nu og noget helt andet end da vi så den første gang på en dejlig lun dansk sommerdag, så vi skulle lige vende os til at alle bladene var faldet af og muldvarperne havde holdt fest i nogle dage…Men efter et par runder på matriklen, er vi fortrøstningsfulde og fulde af glæde og gå-på-mod og muldvarpesaksene er sat (4 stk. dælanedme – for dø, det skal de!!!)

I orangeriet står et par vin ranker, men kan man egentligt omplacere sådan nogle, eventuelt til friland? Nå, det finder jeg nok ud af – Google, you know;-)! Nu smutter jeg i seng, for det har været en halvlang dag og i morgen er der nye opgaver både i Bondehuset og på kontoret, so long♥

Nøgledag!
s t o l t h a n e
Nøgledag!
v i n
Nøgledag!
s m u k k e d a n m a r k
Nøgledag!
g l æ d e r o s t i l i n v i e l s e n
s m u t v e j
Nøgledag!
s a n d g a a r d e n

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.