Livsstil

Så er vi snart tilbage i Malaga – uden Bobo…

Så er vi snart tilbage i Malaga - uden Bobo...
A R B E J D S P L A D S E N V E N T E R

Så er vi snart tilbage i Malaga – uden Bobo…Vi er på vej til lufthavnen lige om snart, for vi skal jo ned og have ordnet alle papirerne på huset og tale med håndværkere og sådan lige indsnuse duften af ‘eget hus på Bjerget‘ inden det er tid til at sætte vores smukke “Susie” i vandet igen:-) Denne gang har vi ladet den lille Skibshund blive hjemme, for så går det hele lidt hurtigere og vi har nemlig ikke så meget tid denne gang, jo. Det er Michelle, som passer ham og han elsker hende højt og det er vist gensidigt, så de skal nok få det hyggeligt sammen. Vi kommer til at savne ham, den lille bandit:-)

Denne her tur er ganske kort, kun 10 dage, men forhåbentligt med masser af sol, hvis vejrudsigten ellers holder hvad den lover…18-22 grader og meget sol de næste par uger, YES!!!

Der er lejet en bil også denne gang, fordi vi jo først kører vores ‘sommerbil’ derned til sensommeren, når renoveringsprojektet starter. Ikke at lejebiler er trælse, men det er bare skønnere med ens egen, som altid opfører sig ens;-)

Hmmm, ellers sker der jo ikke meget i dag – køre, flyve, køre igen og S Å op ad Bjerget og slappe af indtil mandag, hvor vi har program på det meste af ugen – og vi skal på travetur på Promenaden, ikke at forglemme! Jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften – må man godt det, når man er en halvgammel tøs?:-)

Ha’ en allerdejligste lørdag – snakkes!

Så er vi snart tilbage i Malaga - uden Bobo...
M O N V I S K A L????????
– uden Bobo

3 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.