Livsstil

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
R E V N E D E Æ G – Ø V

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper! Denne her omgang Husmoder-trick handler om de her små hverdags ting som bare er pisse-irriterende og hvordan man kan afhjælpe dem:)

For det første så er det i min verden super træls, når æggene revner i samme splitsekund, som eg har sænket dem ned i det kogende vand. Det er der nu råd for: Tilsæt vandet eddike eller salt og skulle æggene så reven, så løber hviden ikke ud!! Skulle man så have et revnet æg i bakken, så pak det ind i alu-folie, så løber det heller ikke ud (endnu ikke testet af mig).

Kender du den der med at korkproppen ryger N E D i vinflasken under åbningen i stedet for at bide på proptrækkeren, som vi regner med at den gør hver gang? Her er løsningen: Slå nogle knuder på noget sejlgarn i en jævn afstand, stik det ned i flasken, vend flasken og træk forsigtigt sejlgarnet ud, så følger proppen med!! Voila!!!

Skal du bage eller lave Tirami Su og skal skille æggende i hvider og blommer, så slå æggene ud i en dyb tallerken, tag en ren, blød flaske i blødt plastik (f.eks. en tom vandflaske), skru proppen af og klem flasken sammen på midten, sæt flaskehalsens åbning ned til blommen og vupti så suges blommen in id flasken:-) Pissegodt trick og D E T virker 100%!

  • og så til sidst den med Guacamolen der bliver brun! Lad avocadokernen/stenen blive liggende i Guacamolen indtil den skal serveres, tag stenen op og hurra, så er der fin, grøn Guaca uden brun skorpe. Dryp eventuelt med citron, fro at undgå A L T brunt…
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
L A D S T E N E N B L I V E
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
Æ G G E T R I C K E T
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
P R O P B A L L A D E

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.