Livsstil

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
R E V N E D E Æ G – Ø V

Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper! Denne her omgang Husmoder-trick handler om de her små hverdags ting som bare er pisse-irriterende og hvordan man kan afhjælpe dem:)

For det første så er det i min verden super træls, når æggene revner i samme splitsekund, som eg har sænket dem ned i det kogende vand. Det er der nu råd for: Tilsæt vandet eddike eller salt og skulle æggene så reven, så løber hviden ikke ud!! Skulle man så have et revnet æg i bakken, så pak det ind i alu-folie, så løber det heller ikke ud (endnu ikke testet af mig).

Kender du den der med at korkproppen ryger N E D i vinflasken under åbningen i stedet for at bide på proptrækkeren, som vi regner med at den gør hver gang? Her er løsningen: Slå nogle knuder på noget sejlgarn i en jævn afstand, stik det ned i flasken, vend flasken og træk forsigtigt sejlgarnet ud, så følger proppen med!! Voila!!!

Skal du bage eller lave Tirami Su og skal skille æggende i hvider og blommer, så slå æggene ud i en dyb tallerken, tag en ren, blød flaske i blødt plastik (f.eks. en tom vandflaske), skru proppen af og klem flasken sammen på midten, sæt flaskehalsens åbning ned til blommen og vupti så suges blommen in id flasken:-) Pissegodt trick og D E T virker 100%!

  • og så til sidst den med Guacamolen der bliver brun! Lad avocadokernen/stenen blive liggende i Guacamolen indtil den skal serveres, tag stenen op og hurra, så er der fin, grøn Guaca uden brun skorpe. Dryp eventuelt med citron, fro at undgå A L T brunt…
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
L A D S T E N E N B L I V E
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
Æ G G E T R I C K E T
Husmoder-trick om revnede æg og korkpropper!
P R O P B A L L A D E

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.