Livsstil

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
5 års-dagen!

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu! Det er bare stort – tænk jer, den lille Prinsesse Izabell er startet i Før-skole! Jeg fatter bare ikke hvor tiden er blevet af siden hun kom til verden for 5 år siden. Nu ved jeg jo godt, at jeg ikke har været i Danmark de første to år af hendes liv (der var jeg her)og så er det bare som om hun var en stor pige allerede, da jeg kom tilbage i 2013. Da hun så blev storesøster i 2014 gik det da helt galt med Mormors tidsfornemmelse og jeg er stadig helt på røven over at hun er fyldt 5 år og lille A er 2 1/2 og kan tale!!! Tør næsten ikke kigge mig selv spejlet længere, for jeg må da være helt klar til Olle-Kolle:-)

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
2 år gammel…
Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Nybagt storesøster!
Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Skøn tøs, ik’?
Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Fed humor!
Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Verdens bedste storesøster…

Jeg er simpelthen nødt til at fortælle lidt om Prinsessen, for hun er et ganske særligt skønt og lækkert barn (og det er ikke fordi jeg er hende mormor, at det lyder sådan;-)). Hun er bare så umiddelbar og til stede i nuet – hele tiden. Hun giver udtryk for hvad hun tænker og føler øjeblikkeligt – helt fantastisk i forhold til hendes alder. Hendes ansigt er så levende og fortællende og der sker hele tiden noget omkring hende – et fantastisk barn er hun!

Hun er verdens bedste storesøster for lille A og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de to har et søskende forhold, om kommer til at række ind i voksenlivet og vil vedblive at være utroligt værdifuldt for dem begge:-)

Prinsesse Izabell er jo allerede en lille heste-pige, præcis som sin mor og mostrene var det og så ved vi jo godt hvad det betyder for hendes forældre, ikke;-)?? Endeløse dage, aftner og weekender på rideskoler og til ride stævner, med en sadel over armen eller en trillebør med hestepærer og gammelt hø, i hænderne på vej på møddingen. Good luck!

Men når det så er sagt, så kan man ikke give sit barn en bedre fritidsinteresse, fordi hestesporten involverer både frisk luft, omgang med dyr og mennesker, som gør børnene sociale, empatiske og sunde. Jeg bakker helt sikkert op:-)

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Må man få mere smør??????
Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Toget kommer! (Skagen 2016)

Nå, men tilbage til Før-skolen….

Izabell’s svar da hendes mor spurgte hende om det er sjovt at gå i skole?? : “Jaaaa, det er ok, Mor. Jeg synes det var hyggeligere i børnehaven, men hvis du synes jeg skal gå i Før-skole, så gør jeg det!”

Jeg håber, at hun falder lidt bedre til med tiden (det er jeg sikker på at hun gør) og får masser af venner, for det har hun bare fortjent, den dejlige, lille pige!! Jeg kunne fortsætte i timevis med at fortælle om alle mine børnebørns fortræffeligheder, men det bliver I helt sikkert også træt af, så jeg vil stoppe for nu og så opdatere jer engang imellem om hvordan det går, ikke?

Jeg er Mormor til en Før-skole-pige nu!
Grinebider:-)

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.