Livsstil

Mon jeg er mode-opdateret nok??

Mon jeg er mode-opdateret nok??
En ægte kvinde – Diva-style!

Mon jeg er mode-opdateret nok?? Her i disse mode-uge tider tænker jeg da lige et kort øjeblik indimellem om jeg er smart nok og moderne nok, altså ligesom ikke for old-fashioned eller hvordan skal jeg lige forklare mig…..

Jeg har jo nok lidt min egen stil (det har vi vel alle?) og den er ikke baseret på det sidste nye look, som det jeg kan se i modebladene eller på cat-walken, for jeg kommer aldrig på Fashion week og jeg læser kun sporadisk modebladene, såsom ELLE, Costume, Alt for D. og Eurowoman – på nettet:-)

Jeg har det mere sådan at jeg tænker på, hvad der klæder min krop og mine naturlige farver, hvad jeg føler mig godt tilpas i, hvad der får mig til at føle mig mere feminin og lækker end praktisk og komfortabel på den der  maskuline og terrængående måde;-)

Mon jeg er mode-opdateret nok??
Maskulint og mystisk…NO GO!

Jeg afholdt engang sådan et kursus for en flok piger, hvor vi blev stil- og farvetestet af en konsulent og fik at vide hvilke slags smykker vi burde bære (læs mere om den dag i dette indlæg) og om vi skulle bruge høje eller lave hæle og så videre. Det er så cirka 1000 år siden og modsat dengang er alt jo tilladt nu om dage og derfor kan sådan en gammel krage som mig, da godt blive lidt i tvivl om jeg nu har styr på tingene. Så diverse modeblade på nettet bliver jævnligt gennemtrævlet, så jeg kan føle mig opdateret, M E N trods alt det hårde arbejde med at læse om mode, så er jeg alligevel ofte usikker, når jeg skal finde dagens outfit frem fra garderoben.

Når jeg får sådan et tilfælde af usikkerhed og har læst samtlige modeblade, så minder jeg lige mig selv om, at det at være smart, moderne og velklædt ikke nødvendigvis er sider af samme sag, for i bund og grund handler det jo om, at jeg som kvinde skal stråle og hver dag være den allerbedste udgav af mig selv, i den påklædning jeg nu lige mener er den helt rigtige til mig, lige netop NU! Derfor er det ikke nødvendigvis det samme som at være smart og velklædt og jeg har faktisk ikke så meget lyst til at være moderne, hvis det betyder at jeg skal klæde mig ud som de modeller jeg kan se i bladene, for hånden på hjertet, noget af det kluns de er proppet i, er godt nok grimt! Eller er det bare mig? De er overhovedet ikke feminine og lækre at se på, men bare helt tynde indeni nogle uformelige kjoler uden facon og nogle kæmpestore bukser uden røv, så uanset hvordan de poserer, så kan man slet ikke se om de er piger eller drenge – og så er jeg skisme ligeglad med om det er moderne eller ej, for det er ucharmerende, hvis du spørger mig:-)

  • og så er der lige det der med at være ovre den spæde ungdom og så klæde sig ud som om man stadig er i 20’erne…..hm, hm, hm……
Mon jeg er mode-opdateret nok??
– og den lader jeg så stå et øjeblik….

 

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.