Rejser

På plads igen og klar til gæster!

På plads igen og klar til gæster!
r o s a t e m a

På plads igen og klar til gæster! Det tager altid lige et par dage at komme rigtigt på plads, synes jeg. Det gælder både når vi kommer hjem til Danmark og skal have huset i gang igen og når vi kommer herned på Bjerget og skal have det hele til at fungere, som vi ønsker det. Allerførst suser jeg ned til den lokale Bilka, som hernede hedder Eroski og får køb godt ind af alt det vi bare S K A L have i huset, når vi skal være hernede i knapt en måned denne gang. Selvom jeg godt ved at det er svært at bevare buketter i ret lang tid ad gangen, så kan jeg ikke lade være med at købe et par stykker og så må de bare skriftes lidt oftere end jeg plejer.

Vi var jo ved Gardasøen i juli og købt et par malerier dernede. i synes at de er så fine og passer helt perfekt her til huset på Bjerget (den ene var bare for stort til at vi kunne have det med, så det kommer nok til at hænge i Bondehuset. Pigen med paraplyen er helt perfekt og skal hænge i køkkenet på skorstenen, så jeg kan kigge på hende hver gang jeg laver mad:-)

Udekøkkenet er næsten klart, der mangler kun lidt krydderurter for at det kan fungerer, som vi ønsker det. Alt er vasket og spulet udendørs, ruderne er pudsede og vasketøjskurven er tom, så nu kan det godt blive i aften, hvor vi henter Cillas mor og far i lufthavnen og så skal vi hygge og vise dem vores spanske paradis i en lille uges tid og sejle med vores fine lille båd, Santa Lucia. Vi glæder os max og derfor er der champagne i glasset!! Det skal fejres!!

d e t s k a l f e j r e s!
På plads igen og klar til gæster!
p i g e n m e d p a r a p l y e n
På plads igen og klar til gæster!
g l a d e f a r v e r

 

På plads igen og klar til gæster!
k l a r t i l u d e l i v e t

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.