Livsstil

På kontoret og en slags hverdag et kort øjeblik

På kontoret og en slags hverdag et kort øjeblik
Der mangler vist noget….www.jull.dk

Så er vi tilbage på kontoret og har os en slags hverdag et par dage, meeen bare rolig det varer ikke mange timer førend vi er tilbage på skibet, for det er nu engang der, vi har det allerbedst på denne her årstid.

Men både i går og i dag er her blevet arbejdet, blogget og holdt møder både i huset og ude af huset. Vi planlægger så vidt det er muligt møder, tandlægebesøg etc. til at foregå over en dag eller to, hvor vi så kører til det midtjyske, for så kan vi være mest mulig på skibet og derfra tage os af det, som sagtens kan klares over telefon og mail. Jeg har altid svært ved at slippe min Mac og min PC, når jeg er på kontoret, så selvfølgelig sad jeg her jo igen i aftes til forholdsvis sent, men det gør mig så absolut ingenting, for jeg stornyder det og hygger mig med at blogge, finde billeder, skrive indlæg, vedligeholde hjemmeside og en hel masse mere, mens Rene holder øje med EM i fodbold;-)

På kontoret og en slags hverdag et kort øjeblik
Helt alene på kontoret
På kontoret og en slags hverdag et kort øjeblik
Kaffen er altid klar!

Jeg holder rigtigt meget af roen her på kontoret når alle er gået hjem, for får jeg bare lavet så meget, som er samlet sammen igennem dagen, skønt! Jeg brygger mig lige en dejlig kop Cappucino på vores fantastiske maskine og så går det over stok og sten ved tasterne.

Lige i disse dage er vi faktisk også begyndt at tænke på vinterhalvåret. Den opmærksomme læser vil jo have bemærket at vi rykker ned under varmere himmelstrøg, så snart sejlsæsonen er slut og dagene bliver korte og i år har vi nogle overvejelser oppe og vende som betyder, at der måske også kommer til at ske nyt på den front her til efteråret, men mere en den sag på et senere tidspunkt…Kan bare sige, at jeg glæder mig!

På kontoret og en slags hverdag et kort øjeblik
Trænger til en saks og noget….

Nååh, ja, og så er det på torsdag at Skibshunden skal til frisør for første gang, uha da, det bliver spændende. Han er godt nok en smule sensibel med hensyn til sin pels, selvom vi har børstet ham forholdsvis jævnligt, men måske Helle, som er vores hundefrisør, har et par tricks i ærmet…

Dejlig dag til jer alle!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.