Livsstil

Skal du flytte? Så se da lige hvad jeg har fundet til dig!!

Wauvv!! Sagde jeg midt i alting?!!

Normalt annoncere jeg jo slet ikke på min blog, men lige i disse her tilfælde vil jeg alligevel gøre en undtagelse – også selv om jeg overhovedet ikke får betaling for det!

For det første fordi det er nogle mega lækre lejligheder, som vi udlejer nu og for det andet fordi, det jo faktisk er mit ‘rigtige’ arbejde det her med at administrere og udleje boliger, altså, jeg er sådan en slags koordinator her i huset.

Huset er Ejendomsselskabet Jull Jørgensen, men det har du sikkert opdaget:-) og mit job er super fedt. Mest fordi jeg næsten selv kan bestemme hvornår jeg arbejder og hvornår jeg hodler fri, men ikke mindst fordi det giver mig frihed til bl.a. at sejle og rejse sammen med Rene (som også er min chef;-)) og til at blogge så meget jeg har lyst til – det er da en win-win og jeg elsker det hele og står altid glad op om morgenen og er straks klar til en ny dejlig dag.

Nå men, tilbage til de her fede lejligheder, som vi udlejer lige nu.

Den øverste ligger lige midt i hjertet af Herning og kan ses her på vores hjemmeside og på boligportalen.dk, men skal i virkeligheden ses ‘live’ for den er bare så superflot!

Skal du flytte? Så se da lige hvad jeg har fundet til dig!!
Hyggeligt og egen charme
Skal du flytte? Så se da lige hvad jeg har fundet til dig!!
Kæmpestor og lys og venlig lejlighed med to altaner/terrasser

Denne her lejlighed ovenover er en af de større og dem er der for det første ikke ret mange af og for det andet når de oftest ikke at blive annonceret fordi de er revet væk, så tjek den lige ud på hjemmesiden eller her.

Den tredje er bare beliggende så hyggeligt i rigtigt landlige omgivelser, men stadigvæk tæt på indkøbsmuligheder og skoler og alt det, som vi alligevel ikke så gerne vil undvære, når vi drømmer om at høre fuglene synge fra morgenstunden eller om at dufte det nyslåede hø på en sommerdag:-)

Den her lejlighed kan ses her og selvfølgelig også på vores hjemmeside.

Her er bare så flot! Så hyggeligt og grønt og skønt…

Ja, det alt for nu, så tag lige og del indlægget, så vi kan få udlejet de hersens overlækre lejligheder i en ruf, ikke?!! TAAKKK!!!

Dejlig aften til dig og dine fra mig:-)

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.