Livsstil

Verden er af lave – men heldigvis har vi Delbart, Kongehuset, Vanessa og Føtex

Verden er af lave - men heldigvis har vi Kongehuset, Vanessa og Føtex
Smuk familie!

Verden er af lave – næsten, men heldigvis har vi Delbart, Kongehuset, Vanessa og Føtex – og i den nævnte rækkefølge, i hvert tilfælde ifølge Whale, som er sådan et et trend spotting værktøj til Facebook og det er faktisk skidesmart, for så kan man altid følge med i hvad der interesserer os danskere allermest på FB:-)

I dønningerne efter Breixit og især efter den afskyelige terrorhandling i Istanbul lufthaven i aftes, bliver man let noget forstemt og jeg tænker da indimellem på, hvordan det hele mon skal gå. Jeg kan ikke overse konsekvenserne af Breixit – det kan selv det engelske parlament jo ikke – og endnu mindre har jeg fantasi til at forestille mig, hvor vi alle ender med al den frygtelige terror, som rammer i flæng.

Men så var det at jeg blev vildt glad da jeg så at de fire indlæg som er ratet højst på Facebook i dag i Danmark, i nævnte rækkefølge:

  1. Delbart med en sød tegnefilm om at huske at være sammen med sin familie, mens tid er.
  2. Kronprinsparrets officielle FB side med et opslag om hvor den skønne familie i år holder sommerferie.
  3. Et opslag om vanessa en supernuttet og foretagsom 10-årig pige, som samler dåseringe til benproteser i Thailand.
  4. Føtex afskaffer buræg….

Verden er af lave, ja, men heldigvis forstår vi da at fokusere på andre ting end elendighederne i verden. Ikke at vi lukker øjnene for dem, næ nej, men jeg tror simpelthen bare at vi har fået nok nu og bare har brug for nogle positive og glade historier til at opveje ondskaben!

Må du have en helt igennem dejlig og livsbekræftende aften:-)

Verden er af lave - men heldigvis har vi Kongehuset, Vanessa og Føtex
De klæder hinanden – fantastisk at se…

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.