Livsstil,  Spanien

Nytårsmenuen 2015 – godkendt!

Nytårsmenuen
8 retter!

Nytårsmenuen 2015 – godkendt!

Når jeg tænker på, at restaurant Mar Bella overhovedet ikke er en 5-sjernet restaurant, men derimod en  rigtig god klassisk tapas restaurant, som har udvidet kortet med a la carte retter og flamenco underholdning, så lå det ikke lige i kortene, at de præsterede så flot en menu på årets sidste dag i 2015 – men de gjorde de.

Menuen besod som du kan se på øverste billede af adskillie retter med vin og andre drikkevarer ad libitum og jeg må bare sige, at de havde alt planlagt ned til mindste detalje – selv nytårshattene var timet og tilrettelagt, så de blev delt rundt 23.55 sammen med de 12 druer og champagneglassene – perfekt:-) Men det lykkedes dem godt nok ikke at nå desserten inden fyrværkeriet, så festen sluttede først officielt kl. 01.30…..

Nytårsmenuen
Foldere om Nytårsfester

Det er åbenbart helt almindeligt i Nerja – og sikkert også i resten af Spanien,  at resturanterne uddeler flotte brochurer med alt om Nytårsarrangementet, for vi fik ikke mindre end tre af slagsen i løbet af meget kort tid. Vi valgte så en kombi, nemlig overnatning på Marissal og spisning på Mar Bella med kig til Balcon de Europa-hotellet og det var et godt valg;-)

Nytårsmenuen
Champagne på køl
Nytåsmenuen
Restaurant Mar Bella i den brune cirkel

Hvis du kigger nøje efter på billedet herover, så kan du indeni den brune cirkel se terrassen på restaurant Mar Bella og helt til højre Balkon de Europa, hvor fyrværkeriet var klokken 00.00 – var vi heldige med udsigten? Ja da:-)

Nytårsmenuen
En sen eftermiddag på terassen

Nå, men maden var udsøgt, superlækker og meget flot anrettet. Jeg tog ingen billeder af vores tallerkner, da jeg har en smule modvilje mod sådan nogle billeder, so shot me, men dem må du altså drømme dig til:-) Men derimod er der så meget andet smukt, som jeg fotograferer, at Rene ind imellem vist nok synes det liveer lidt for meget fotoshot i stedet for at nyde udsigten gennem øjets linse;-)

Nu kalder arbejdet igen, so laters, Baby!

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.