Livsstil,  Spanien

Kokkerier – at lave mad i godt selskab…

Kokkerier
Kylling i karry

Kokkerier – at lave mad i godt selskab…

Nogle gange er det ikke let at få internet forbindelse, når vi er i Algarrobo og går ved vandet eller på bjerget, så når forbindelsen er der, må vi slå til og derfor havde jeg ekstra selskab, da jeg lavede mad forleden. Min yngste datter var med via Facetime, mens jeg forberedte maden og vi hyggesludrede og havde det super sjovt og det var bare synd for hende at hun ikke kunne smage maden, men jeg må da lave retten igen snarest, så hun kan spise med:-)

Kokkerier
Yngstebarnet med via Facetime

Dagens ret var kylling i karry med løse basmati ris og nu er jeg jo ikke den helt store kok, men har da lavet ristaffel ofte, blot ikke på denne måde, hvor jeg sauterede løg og gulerødder i smør og olie med tilsat karry og derefter lod det stå og småsimre, mens jeg brunede og næsten-stegte kyllingestykkerne. Derefter blendede jeg ‘saucen’ og smagte til inden jeg blandede med kyllingestykkerne og kogte ris….Hold da op, hvor smagte det godt og så endda uden æble, som jeg plejer at bruge i karry retter, men smagen var bare så fin uden, at jeg fravalgte det.

Kokkerier
Kyllingestykkerne brunes

 

Kokkerier
Der simres…

Og der var endda en rest som blev spist dagen efter til en tidlig frokost;-)

 

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.