Spanien

GODT NYTÅR TIL DIG OG DINE!!

image
Pause på den lokale i publoen inden opstigningen…

GODT NYTÅR!! -og det er jeg helt sikker på at det bliver, for optakten til dette her splinternye år var i hvert tilfælde sublim:-)

Dagen i går startede med en 9,5 kilometer lang gåtur ned ad bjerget til Algarrobo pueblo, hvor vi fik en kop kaffe og en iskold Cola inden vi klatrede op til huset igen, pyha, for en hård tur, for det var rigtigt varmt hernede i går…

Efter turen på bjerget pakkede vi en taske med festtøj og tandbørste og kørte til Nerja – min favorit by her på kysten – for at fejre Nytårets komme i den mest fantastiske kulisse ever!

image
Udsigten til Balkon de Europa fra vores hotelværelse
image
Bjergene bag Nerja
image
Vi overnattede bag ruderne ved den åbne dør øverst oppe…
image
Aftenen falder på og festen er ved at starte

Vi havde booket os ind på restaurant Mar Bella med alt hvad der sig hører til af hyggelig opvarmning, lækkert mad, hatte og tudehorn, druer i både fast og flydende form, fyrværkeri og musik OG ikke mindst en udsigt som er uovertruffen og uforglemmelig.

Aftenen startede vi med et glas champagne på torvet ved kirken, hvor det bare så hyggeligt at sidde og se på alle de forventningsfulde mennesker, som spadserede rundt og nød dagen inden mørket faldt på og festen gik i gang over hele byen.

image
Torvet INDEN Nytårsfesten
image
Torvet ud på de små timer

Den selvsamme plads var mildt sagt forvandlet til en kæmpestor affaldsspand sidst på natten, da vi gik hjem til vores hotel, men i morges da vi slog døren op og kiggede ud fra balkonen var det INTET at se længere, ikke den mindste lille bitte konfettistump overhovedet….De er godt nok effektive med rengøringen:-)

Nå, men klokken 20 startede aftenen på restaurant Mar Bella med at vi blev anvist vores plads, som viste sig at være nabobord til et rigtigt sødt, engelsk par, som vi selvfølgelig faldt i snak med og havde det super hyggeligt med hele aftenen.

Menuen bestod af aperitif, 6 retter mad med bl.a. hummersuppe, champagnesorbet og foie gras, og dådyr samt de der søde spanske julekager, som smuldrer i munden på en og slet ikke smager godt for sådan en nordeuropæer som mig:-) Dertil fik vi alt fra sherry til champagne med forskellige vine ind imellem OG ikke mindst de berømte 12 druer klokken 00.00 sammen med champagnen, så nu er vi sikre på at 2016 bliver er helt igennem fantastisk og pragtfuldt år for os.

Til at akkompagnere alt denne overdådighed havde restauranten hentet en spansk guitarist, som spillede og sang helt vidunderligt og skabte den perfekte baggrund for et dejligt Nytårs arrangement.

image
Restaurant Mar Bella
image
Guitaristen

Dagen derpå kan vi kun sige at det var alle tiders dejlige aften og at spanierne er nogle festlige mennesker som forstår at give den gas uden at der opstår ballade eller andre trælse ting.

Så nu har jeg kun tilbage at sige 

Velkommen til DET NYE ÅR, som er fyldt med ting og oplevelser, som endnu ikke har fundet sted…”

GODT NYTÅR til dig og dine:-)

 

 

 

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.