Livsstil

Sejlerlivet – hvad sker der lige nu?

alt=”Sejlerlivet - hvad sker der lige nu?” title=” Sejlerlivet - hvad sker der lige nu?”/>
Dannebrog vajer på broen i Åbenrå

Status på sejlerlivet. Hvad gør vi om vinteren og hvornår skal vi i gang igen og hvor sejler vi hen?

Om vinteren er det vigtigt at vi har andre gøremål, for vi mangler virkeligt sejlerlivet, så det bliver til en del mere arbejde og rejseri og snak om, hvor næste års togter skal gå hen, googlerier for at finde havne og her hen over julen har vi talt ret meget om at det ikke varer længe inden ‘Susie’ skal i vandet igen – faktisk kun 3 måneder helt nøjagtigt og vi stor-glæder os

Vi har allerede så småt planlag et par togter, men hvor de kommer til at gå hen, er indtil videre lidt hemmeligt, for intet er endnu endeligt besluttet og der skal jo også være lidt at glæde sig til, ikke? Men jeg kan da nævne nogle af stederne uden at det overhovedet betyder alt vi når det hele. Vi vil bl.a. gerne en tur til Sverige, Slien, Skagen og København samt nogle småture til de kendte, hyggelige steder som vi besøgte i 2015, så du kan nok se at vi får travlt, ikke? Men inden vi kan komme på vandet igen skal vi som sagt lige igennem 3 måneders arbejde blandet med et bryllup i Vietnam og det bliver virkeligt spændende:-)

alt=”Sejlerlivet - hvad sker der lige nu? ” title=” Sejlerlivet - hvad sker der lige nu?
Svanefamilien 2015

Og hvad med svanerne???

 

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.