Livsstil

Homemade by MormorMedStiletter

Homemade by MormorMedStiletter / ikke reklame

Rusten, men på vej

Yes! Endelig er jeg kommet rigtigt godt igang med at sy igen. Måske husker nogen, at jeg fik en symaskine i gave af min mand sidste år?

Jeg har jo syet ALT til mine piger, da de var små og jeg savnede den kreative proces i mange år. Lige indtil sidste år, hvor jeg fik en symaskine igen! Det var SÅ dejligt, endelig igen at kunne skabe noget på den måde, som er så velkendt for mig og som jeg føler en tryghed og en kæmpestor glæde ved.

Jeg har måttet øve mig en del, da jeg var blevet lidt rusten. Men nu er jeg ved at være tilbage i følelsen og mener, at jeg er ved at have styr på møsntre, knapper, tråd, klippeproces og alt det andet hyggelige, som hører med. Jeg stornyder det bare. Så snart jeg har en ledig stund, er jeg igang. Enten med at klippe eller sy eller surfe efter lækre stoffer og tilbehør.

Det er iøvrigt mega fedt at følge de mange pissedygtige sy-piger på f.eks. IG. Jeg bliver bare så dejligt inspireret og ideerne står i kø. Hvis bare jeg havde mere tid!

Lang, ulden cardigan – tjek!

For snart et par måneder siden, lige inden vi fløj ned til huset på Bjerget, blev jeg færdig med en prototype på en ulden, lang cardigan. Jeg havde tænkt den i lang tid og billedet inde i mit hoved, ser næsten ud som på billederne herunder…næsten….

Okay, det er en prototype og jeg ved nu, hvad der skal ændres, så den kommer til at se fuldstændig rigtig ud.

Den er dejlig varm og hyggelig, når jeg f.eks. sidder og arbejder på mit kontor om aftenen eller når vi sidder ude ved udekøkkenet ved vintønden og nyder et glas – og så passer den til alt mit blå tøj, fordi båndene på ærmerne er blå..

Godkendt??!!

Tak, så går jeg videre med små kjoler til lille Leonora…

Rigtig dejlig lørdag til jer alle derude !

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.