Spanien

Wiiiii – vi er snart på vej til solen!

Wiiiii - vi er snart på vej til solen!
fra i sommers

Wiiiii – vi er snart på vej til solen! I dag viste vejrudsigten 20 grader i Malaga, så vi er da pænt godt tilfredse med udsigten til at flyve derned om et par dage og få varmen ind i knoglerne igen de næste 3 ugers tid.

Om jeg lige kommer til at sidde med fødderne i vand på bagsmækken af Santa Lucia, det er jeg ikke så sikker på, for der er trods alt vinter dernede, men en sejltur eller flere regner jeg da bestemt med at jeg får;-)

Det bliver da også skønt at kunne lave min morgen pilates med den der velkendte, lækre udsigt fra vores øverste terrasse – det er mental renselse på meget højt plan og jeg håber denne gang på,at jeg tager den gode vane med mig tilbage Sandgaarden (det har nemlig knebet gevaldigt med selvdisciplinen på det sidste, hmmmm).

Mine to drenge skal jo med og nu hvor vi har sne i Danmark, som går op over Bobos knæ, så er jeg 100% sikker på,at at han bliver over the moon, når vi lander i varmen, for han er sgu ikke særlig happy om morgenen, når jeg åbner døren herude på  landet og sender ham ud på morgen-tisse-tur…

Jeg V I L i bikini og skal nok finde mig et sted med læ og sol, så jeg kan få arbejdet lidt på min tan:-)

Ellers ikke så meget i dag, andet end Glædelig fredag til alle♥

Wiiiii - vi er snart på vej til solen!
mormor på måtten
Wiiiii - vi er snart på vej til solen!
mine drenge
Wiiiii - vi er snart på vej til solen!
kongen og vi
Wiiiii - vi er snart på vej til solen!
kæft hvor vi hyggede

One Comment

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.