Livsstil

Sommeren i Danmark er indtil nu gået med…

Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
på vej hjem fra sidste tur

Sommeren i Danmark er indtil nu gået med…alt muligt dejligt og hyggeligt og udfordrende og spændende, så jeg klager ikke.

De seneste par måneder er her blevet plantet endnu mere i både orangeriet og udenfor i haven. Der er kommen EN nektarin på mit lille nye træ! Vores æbler er ved at være store og flotte nu, men jeg tænker ikke at de kan høstes før vi er tilbage sidste på måneden. Det er dejligt at have noget at glæde sig til, når vi kommer hjem sig, ikke? I mellemtiden spiser hønsene de som falder ned for tidligt, win-win for os alle;-)

Så var det jo også at Rene så sig mere end lun på en ny bil. Han var ikke så begejstret for den forrige, så han var vist nem at sælge til og derfor kører vi nu i en møglækker en….

Vi har set usandsynligt meget fodbold, både VM og andet og det har resulteret i, at vi har fornyet vores sponsorat i den lokale klub. Det er nu også så hyggeligt at komme derud og mødes om noget lækkert mad og sludre lidt bold (forstår stadig ikke hvordan jeg er blevet så begejstret for fodbold, som jeg er – ikke fanatisk men interesseret…) og blive enige om at de spiller ad r…. til en gang imellem;-)

Det meste af sommeren i år har jo foregået ude i det fri, så det er helt underligt i de her dage hvor det er lidt overskyet. Vi har taget noget ture til Silkeborg og besøgt gode venner derude ved søerne og spist dejligt mad inde i byen – og shoppet hos søde Laura – og her vi jeg bare lige sige, at det er et absolut MUST at besøge hendes fine butik i Søndergade. Hun har de LÆKRESTE ting og sager og min fantastiske og søde kæreste, synes at jeg skulle forkæles lidt og jeg siger jer bare, at det blev jeg! 😉

Vi har haft onsdagsmiddag inden alle børn forsvandt på hver deres ferier rundt omkring i verden og i Danmark. Det var som altid skidehyggeligt og det blev sent endnu engang for nogle af os, men hyggeligt♥

Så er det også blevet til to gange skagen, JUBII!! Det var godt for mig, at komme derop og så endda med få ugers mellemrum. Jeg stornød det og den ene gang var i uge 29 (Hellerup-ugen) hvor et par af mine børn også var deroppe, så vi mødtes alle hos mine forældre nogle gange – det er det bedste i verden:-)

Prinsesse Izabell er blevet 7 år og der blev holdt fødselsdagsfest ude i haven, men både festligt langbord og svimmingpool til børnene – en skøn dag var det!!

Nå, ja, så oveni det hele er der jo stadig alt der med min ryg og mit skæve skelet, så jeg træner og træner, næsten hver dag og udenfor, forstås, så jeg må sgu snart have den stærkeste ryg i verden…

Hønsene??? Ja, der er jo truffet en slags beslutning om de stakkels kræ. Mest fordi vi gerne vil have nogle som er lidt større og også lidt fordi dem vi har nu, flyver over hegnet hele tiden og lægger æg i hele have og skider overalt og spiser alle mine græsfrø og andre frø. En større race kan ikke flyve pga vægten, så det er nok det vi gør – lidt senere på året……Uha, det bliver svært, for jeg har altså fået nogle relationer til de dumme høns;.)

sommerklar
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
smugkig til orangeriet
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
den første og eneste
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
skønt sted at slappe af
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
heller ikke så skidt på en solskinsdag
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
et af de små steder
fejring af ny bil
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
før vi blev sendt hjem fra VM
udeliv klar til onsdagsmiddag
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
nogen nyder det i salonen
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
skagen!!
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
sønderstrand, skagen
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
mindste Guldklump i skagen for første gang
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
ældste Guldklump fylder 7 år
Silkeborg er vidunderlig
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
nu er karret nææææsten tæt igen
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
alt godt fra haven
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
træning, træning, træning
Sommeren i Danmark er indtil nu gået med...
skal de udskiftes….?

2 Comments

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.