Livsstil

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki!

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
1

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki er lige kommet i hus i denne uge og se lige hvor flotte de er. Jeg er jo mest til sandaler, men de her fine støvletter er da ikke til at stå for og så farven, som bare total yndlings hos mig. Nu hvor jeg er på vej ud at rejse i længere tid, er det godt nok mest klipklapper jeg får brug for, en når jeg er hjemme igen skal jeg helt sikkert lige købe i hvert tilfælde to af disse fine sko – nr. 2 og 5 er mine favoritter lige nu, men lur mig om ikke også jeg kunne finde på at smutte i nogle af støvletterne…

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
2
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
3
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
4
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
5
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
6

Hej! Tak fordi du har lyst til at læse med her hos mig. Jeg er Tina og jeg elsker livet - med tid til livet! Jeg er gift med Rene, mor til tre, mormor til fire + to, hundemor til Bobo, bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger meget og taler ligeså meget. Er temmelig husligt anlagt og har et højt energi niveau og så er jeg egentlig godt tilfreds med det hele...

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.