Livsstil

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki!

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
1

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki er lige kommet i hus i denne uge og se lige hvor flotte de er. Jeg er jo mest til sandaler, men de her fine støvletter er da ikke til at stå for og så farven, som bare total yndlings hos mig. Nu hvor jeg er på vej ud at rejse i længere tid, er det godt nok mest klipklapper jeg får brug for, en når jeg er hjemme igen skal jeg helt sikkert lige købe i hvert tilfælde to af disse fine sko – nr. 2 og 5 er mine favoritter lige nu, men lur mig om ikke også jeg kunne finde på at smutte i nogle af støvletterne…

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
2
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
3
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
4
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
5
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
6

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.