Livsstil

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki!

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
1

Mentor – forårs nyhederne hos Rikki er lige kommet i hus i denne uge og se lige hvor flotte de er. Jeg er jo mest til sandaler, men de her fine støvletter er da ikke til at stå for og så farven, som bare total yndlings hos mig. Nu hvor jeg er på vej ud at rejse i længere tid, er det godt nok mest klipklapper jeg får brug for, en når jeg er hjemme igen skal jeg helt sikkert lige købe i hvert tilfælde to af disse fine sko – nr. 2 og 5 er mine favoritter lige nu, men lur mig om ikke også jeg kunne finde på at smutte i nogle af støvletterne…

Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
2
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
3
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
4
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
5
Mentor - forårs nyhederne hos Rikki!
6

Jeg er Tina og MormorMedstiletter er mit fristed, hvor jeg hygger mig med at skrive om mit liv med tid til livet! Jeg er 59 år og gift med Rene, mor til tre, mormor til tre, hundemor til lille Bobo og vi bor og arbejder i det midtjyske og i det spanske...! Jeg lever mest, når jeg kan se og dufte havet eller når jeg oplever, sammen med de mennesker jeg holder af...! Blogger og taler meget, er temmelig huslig og kreativ anlagt og så har jeg virkelig meget energi.  Jeg lover, at gøre mig umage, så du vil føle dig inspireret og underholdt her på bloggen. Hvem sagde, at livet bliver kedeligt, når vi rammer sølvsegmentet? Ikke mig i hvert tilfælde!

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.