Rejser

Jamen, som tiden flyver….

Jamen, som tiden flyver....
Remouladen, Vejle

Jamen, som tiden flyver…Nu er der kun ganske få timer til vi sætter os tilrette i flyet og kigger frem mod tre ugers totalt afslapning i dejlig varme og med sand mellem fødderne hver dag:-)

Den sidste uge er fløjet afsted og selvom jeg synes at tiden nærmest sneglede sig afsted, så er det lige pludselig nu, at vi er ved at pakke det sidste i kufferterne og gøre os klar til at stå mega tidligt op i morgen, da vores fly allerede går ud af Billund kl. 7.25!

Nå, men jeg nåede vist i mål. I hvert tilfælde fik jeg både modeshowet med, fik ordnet negle, fik supplere op af solcreme og medicin til turen, fik håret fikset og købt de sidste ting til gæsteværelserne, så de er klar til udlejning. Rene og jeg kørte i sidste uge en smut il Åbenrå for at se til ‘Susie’, som har det godt og glæder sig til at komme i vandet igen;-) Så nåede vi også personalemøde i fredags med tilhørende frokost, fik købt håndboldbilletter til OL-kvalifikationen i Boxen i starten af april og så fik jeg også lige gjort lidt rent i helt huset, så det er lidt lækkert at komme hjem til om 3 uger…og forresten var vi også i Kolding forleden og fik en dejlig frokost på Remouladen i vejle inden vi kørte hjemad igen. 

Der udover har jeg jo faktisk også arbejdet her på kontoret hver dag..

Nå, det var lige en opsummering også for  mig selv, så jeg kan se hvad jeg egentlig har brugt en hel uge til:-)

Jamen, som tiden flyver....
Nemlig!

 

Glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.