Livsstil

Noget om at tørre røv på de gamle…!

Noget om at tørre røv på de gamle...!
h y g g e t i d

Noget om at tørre røv på de gamle…!

I går læste jeg et kanongodt facebook indlæg skrevet af en gæv kvinde ved navn Karina Mundberg. Jeg er helt sikkert ikke den eneste, som læste indlægget og heller ikke den eneste som har delt det. Karina skriver om sit job som SOSU assistent og hvordan hun ret ofte bliver set ned på og hendes jpb bliver nedgjort til at være noget med at ‘tørre røv på de gamlemennesker’. Det fik tårerne frem i mine øjne, for hvor er det dog skrækkeligt, at der ikke er mere respekt for hendes job. Hvad skulle vi dog gøre, hvs ikke Karina og hendes  kolleger havde lyst til at have det job, som de har?

Hvem skulle hjælpe mine forældre når min mor brækker hånden og ikke længere selv kan vaske gulv og støvsuge og min far heller ikke er i topform? Hvem skal sørge for at de kære ældre og gamle på plejehjemmene får mad og bliver hjulpet i bad og får frisk luft og godt selskab?

Jeg er så evigt taknemmelig over vores sundhedssystem, som godt kunne blive bedre, men generelt har vi det jo rigtigt godt og ingen behøver at være overladt til sig selv og blive ensomme eller ligge i sengen dagen lang og kunne vi så ikke lige vise behørig respekt for de friske, omsorgsfulde og utroligt empatiske mennekser som har valgt at arbejde med at passe og pleje vores dejlige ældre og gamle?

Læs Karinas indlæg – det var bare det jeg ville sige, tak:-)

Noget om at tørre røv på de gamle...!
s k ø n n e g r i n

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.