Livsstil

Update på småt og det lidt større…

Update på småt og det lidt større...
status på strik

Update på småt og det lidt større…og det er ikke fordi jeg er fan af sådan nogle indlæg her, men nogle har spurgt f.eks. hvordan det går med strikkeriet?

Jo, som I kan se ovenfor, så går det da okay – strikket 50 cm efter 1/2 år….not so good, vel?? Men det er fordi (- 1000 undskyldninger kan jeg altid finde;-)), fordi jeg har alt for travlt med at leve! Jeg har simpelthen ikke ro på mig til ar sidde stille og strikke. Hvis bare jeg kunne finde ud af at strikke samtidig med at jeg bager rugbrød og gør badeværelset rent og lufter hund osv…så var jeg kommet meget længere kan jeg godt fortælle jer:-) Nu skal det jo ikke opfattes som om jeg mener, at jeg er totalt overbebyrdet med arbejde, for det er løgn, men jeg prioriterer sgu simpelthen bare meget anderledes p.t. Skal så lige sige, at efter at Yngstebarnet er blevet gravid og er ved at lære sig strikkeriets kunst, er jeg gået igang med mit eget strikke tøj igen – det smitter altså lidt, men lad os nu se hvor langt jeg når…Ville jo egentligt også gerne strikke småt, dvs. babytøj, så jeg må hellere få ro på mig og få hænderne på gled.

Så blev jeg jo vældigt inspireret af vores tur til Gardasøen så siden vi kom hjem har jeg efter abet hvidløg og chili i olie, således at vi nu altid har et par glas stående på bordet parate til at krydre vores mad, når som helst vi lyster det – uhmmmm!!

Og jeg har været i gemmerne og har fundet gamle fotos fra da pigerne var helt små og lidt større op indtil nu faktisk. Det er S Å sjovt at kigge på dem og huske på historierne bag billederne, men det kender I jo selv til derude, ikke? Det med alle tre piger helt i sort og hvor Camille har bar mave, ha ha ha, kan I huske hvor meget det blev omtalt i medierne, ar de helt unge gik med bar maveskind – det var eddermame kontroversielt dengang for et par og 20 år siden og nu poserer de sgu fuldstændigt nøgen på gader og stræder så snart der er den mindste anledning til det (altså ikke mine børn;-) – verden er af lave (sagde den gamle dame). Jeg fandt også de tre små billeder i sølvrammer som har stået på mit natbord A L T I D, men som jeg troede var forsvundet under en flytning – pyha, skønt at se dem igen, for de har hver sin skønne historie:-)

Bum, bum, hvad er der ellers sket, som jeg ikke lige har skrevet om…Nååååehhh ja, noget über, totalt fantastisk er sket, men jeg må først skrive om det senere, så hav tålmodighed og der kommer en lækker nyhed om lidt!

Update på småt og det lidt større...
A l C o r d e l l i n o
Update på småt og det lidt større...
c a s a j u l l
Update på småt og det lidt større...
p r i n s e s s e r n e i s o r t
Update på småt og det lidt større...
p å n a t b o r d e t

Jeg glæder mig til at læse din kommentar!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.